Takaisin arkeen

Poikaystäväni palasi eilen töihin neljän viikon kesälomaltaan, joten minullekin koitti paluu normaaliin arkeen. Töitä olen toki tehnyt viimeiset pari viikkoa pienen elokuun alun lomani jälkeen, mutta hieman lyhyempiä ja epäsäännöllisempiä päiviä kuin tavallisesti, halutessani kuitenkin vielä viettää sellaista “puolilomaa” yhdessä poikaystävän kanssa. Eilen oli kuitenkin ihana aamulla istua kunnolla koneen ääreen, ottaa weekly planner (mä niin tykkään tästä Papershopin versiosta!) esiin ja ryhtyä normaaliin tapaan kirjaamaan työtehtäviä. Ja niitä riitti, kun en ehtinytkään päivän aikana tekemään tätä postausta, kuten olin alunperin suunnitellut. Kivaa olla taas kunnolla kiinni arjessa ja saada työjutut kunnolla rullaamaan!

Työpäivän jälkeen poikaystävä sai myös houkuteltua mut ulkosalille ja jonkunlaiset liikkumisrutiinitkin tekisivät kyllä hyvää harvinaisen laiskan kevään ja kesän jälkeen. Eilen olin tosin varma, kun rankkasade iski liikuntapaikan pihaan ajaessamme, että se olisi varmasti jokin merkki universumilta olla yrittämättä :’D Olin tässä vaiheessa jo ihan valmis skippaamaan salin ja kurvaamaan vaan kauppaan, mutta onneksi odotettiin hetki sateen lakkaamista, sillä kyllähän se urheilu tuntui lopulta taas tosi hyvältä. Treenaamisen jälkeen kaupan kautta kotiin ja tekemään ruokaa, olipa kiva startti maanantaille!

Maanantai1

Ihana arki ja elokuun viimeinen viikko!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *