Paluu pieneltä kesälomalta

Täällä ollaan taas linjoilla pienen kesäloman jälkeen! Kunnianhimoinen ajatukseni lomasta näin elokuussa ei tosin ihan toteutunut, sillä tietysti tässä vaiheessa kesää kaikki muut asiakkaita ja toimistoja myöten palailevat takaisin töihin, jolloin kiire alkaa taas. Ihan täysin lomalla en siis pystynyt tätä vajaata kahta viikkoa olemaan, mutta onneksi oli kuitenkin mahdollista pitää paljon lyhyempiä päiviä, jolloin pystyin nauttimaan poikaystävän ollessa niinikään nyt lomalla. Hänen lomansa jatkuu vielä ensi viikolla, joten kaikkea kivaa kesätekemistä on vielä edessä ennen kunnollista paluuta sorvin ääreen! Ihana joka tapauksessa olla takaisin blogin parissa, tänne ehti jo tulla ikävä.

Mitä tällä pienellä lomalla on sitten tullut puuhailtua? Olen käynyt muun muassa elämäni ensimmäistä kertaa Hangossa (mistä kuvatkin ovat) sekä samalla reissulla myös Fiskarsissa, juhlinut merellä Gasellien ja Jesse Markinin keikalla, illastanut ystävien kanssa, katsonut Netflixiä, mökkeillyt, kerännyt metsästä mustikoita ja tehnyt kesän ekan mustikkapiirakan, kierrellyt keskustassa poikaystävän kanssa sekä käynyt pitkillä koiralenkeillä. Huomenna mennään syömään ja yöksi hotelliin, olen haaveillut hotellista Helsingissä koko kesän! Mies ei tosin ihan ymmärrä tällaisen staycationin konseptia – “miksi maksaa hotellista kun voi tulla kotiin yöksi” :D Löydettiin kuitenkin hyvä tarjous ja huomenna olisi meidän alkuperäinen hääpäivä, joten haluttiin fiilistellä sitä yhdessä. Ihanaa tehdä kuitenkin jotain spesiaalia tänä viikonloppuna, vaikka häät siirtyivätkin ensi kesään.

Miten teidän elokuu on sujunut tähän saakka?

Loma

4 thoughts on “Paluu pieneltä kesälomalta

 1. Siis meillä on niin sama juttu miehen ja staycationin kanssa, samoin sanoin mulle perusteltu idean typeryyttä :) Mutta viime viikonloppuna juhlistettiin 10-vuotishääpäivää St. Georgessa, mikä toivottavasti käänsi pään tulevaisuuden staycationeille.

  1. Haha, tuttua siis sielläkin! Niin vaan mies kuitenkin eilen totesi pehmeään sänkyyn kömmittyään, että onhan tää hotellissa yöpyminen aika kivaa 😎

   Voi miten ihana tapa juhlistaa! Paljon onnea näin hieman jälkikäteen tinahääpäivästä 😍

 2. Kulostaapa ihanalta kesälomalta! :)
  Samoja juttuja ehdin itsekin tehdä lomalla. Tosin haaveilemani staycation jäi, mutta ehkä se vain siirtyi syksyyn. Onpahan ainakin jotain mitä odottaa ja suunnitella hieman. Ja ihana piristys arkeen.
  Viikko nyt arkea takana, ja olen täynnä intoa.
  Mukavaa viikon alkua!

  1. Ihanaa että on onnistunut loma sielläkin takana! Ja hei syksyhän on loistava ajankohta staycationille, onpahan jotain mitä odottaa ja millä piristää pimeneviä ja harmaita iltoja 😍

   Parasta kun pääsee palaamaan arkeen intoa täynnä! Kivaa pian alkavaa viikkoa sinnekin Johanna 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *