Majoitusvinkki Hankoon

Pari viikkoa sitten teimme tosiaan pienen reissun Hankoon ystäväpariskunnan kanssa. Olimme kerrankin olleet onneksi hyvissä ajoin liikkeellä ja bookanneet reissun majoituksineen jo kesäkuussa – onneksi siksi, että usein tällaiset tuppaavat jäädä vaan suunnitteluasteelle ja toisekseen siksi, että moni majoitus oli Hangossa myöhemmin jo täyteenvarattu. Valitsimme majoitukseksi sympaattisen Villa Solgårdenin, jonka olin bongannut aiemmin muistaakseni Caritan Instagramista. Kauniisti sisustetut huoneet, hyvä sijainti ja kokonsa puolesta pieni majapaikka vetivät puoleensa! Tällaiset pienet majoitukset ovat ylipäätään matkaillessa minusta paljon kiinnostavampia, kuin isot hotellit. Tästä siis majoitusvinkkiä Hankoon vaikka ensi kesälle!

Hanko majoitus Hanko majoitus Hanko majoitus

Villa Solgården on pieni bed & breakfast, jossa on suurempi päärakennus sekä pienempi kolmen huoneen “Lilla Solgården”. Majoituimme tämän jälkimmäisen pienemmän rakennuksen A- ja C-huoneissa, joissa on omat kylpyhuoneet ja vessat, toisin kuin päärakennuksen huoneissa. Huoneet olivat tosi kauniisti laitettuja ja näissä oli ihanan kotoisa tunnelma, kuin olisi yöpynyt kotoisasti (harvinaisen tyylikkäässä) mökissä! Rakennuksen edustalla oli omat pienet pöydät, joiden äärellä juotiin illalla viiniä ennen illallista ja syötiin omassa rauhassa aamupalaa. Aamiainen oli täällä myös oikein hyvä – buffetissa oli harkittu ja laadukas tarjonta.

Hanko5 Hanko8 Hanko4

Parasta Villa Solgårdenissa oli myös mahdollisuus jopojen vuokraamiseen, pyörä kun on erittäin kätevä menopeli Hangossa! Pyörän sai vuokrata vuorokaudeksi 15€:lla ja se kannattaa varata etukäteen majoituksen varaamisen yhteydessä. Villa Solgårdenista oli matkaa rannan ravintoloille pari kilometriä, mikä taittui helposti ja nopeasti pyörällä. Pyöräilimme myös toiseen suuntaan Neljän tuulen tuvalle kahville, matkalla oli ihana ihastella upeita villoja ja rantaviivaa. Oli niin kivaa vaan polkea auringossa, ihastella maisemia ja vaan fiilistellä!

Lämmin suositus Villa Solgårdenille, mikäli etsitte majoitusta Hanko-visiitille :)

6 thoughts on “Majoitusvinkki Hankoon

  1. Hei! Onko jotain mitä suosittelisit syötäväksi tuolla kahvilassa? 😊 Ja Haluaisitko suositella jotain ravintolaa Hangosta? 🧡

    1. Me testattiin siellä key lime pie, joka oli tosi hyvää! 😍 Lounaalla käytiin Hangon Makaronitehtaalla, mutta ainakaan oma pastani ei ollut mikään erityinen. Illallisella puolestaan oltiin Origossa ja siellä taas oikein tosi hyvää kaikki, joten sitä ainakin voin suositella ☺️

  2. Heippa! Mitä kokoa käytät Other Storiesin laventelin värisestä paidasta ja punakukikkaasta mekosta? Mietin kun olen yhtä mekkoa tilaamassa et onkohan minkälaista kokoa…. 😊

    1. Moikka Elli! Mulla on molemmista koko 34 ☺️ Yleensä kokoni vaihtelee 34 ja 36 välillä, mutta oikeastaan lähes kaikki Other Storiesin mekot mulla on 34 koossa, joskus joku malli ollut liian pieni mutta kaikki muut. Toivottavasti tästä on jotain apua! 😍

  3. Kiitos vinkistä, täytyy laittaa korvan taa ensi kesää varten 😊 Osaatko sano mistä tuo sinun ystävän ihana hame on ostettu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *