Kymmenen kysymystä kesästä

Inspiroiduin yhdestä lempipodcastistani, ihanien Noorien hostaamasta Perjantain parhaat -podista, jossa esitettiin jakson alussa muutamia kysymyksiä kesästä. Sain siitä idean tehdä postauksen, johon keksin kymmenen kesään liittyvää kysymystä (muutaman varastin suoraan Noorilta). Tykkään niin paljon tällaisista kyselyistä, sekä niiden ideoimisesta että myös itse kysymyksiin vastaamisesta! Tähän saa tietysti taas vapaasti tarttua omassa blogissa, jos joku kaipaa postausideoita :)

Kesä2

1. Suosikkiravintolasi tänä kesänä?
– Hmm, vaikea sanoa yhtä tiettyä, mutta jos yksi täytyy valita, niin ehkä Iso-Roballe avattu uusi Anima. Siellä tuli käytyä kesän aikana aamupalalla useamman kerran ja paikassa on erinomaisen aamupalatarjonnan lisäksi kiva fiilis. Tänne täytyy tulla joskus syksyllä tekemään töitä!

2. Ihanin kotimaan matkakohde?
– Hangossa oli ihana päästä vihdoin käymään ihkaensimmäistä kertaa! Oli parasta vaan pyöräillä rantaa pitkin, pysähtyä kahville tai lounaalle ja vaan fiilistellä. Sattui vielä niin hyvä kelikin!

3. Mikä oli mieleenpainuvin viikonloppu kesältä?
– Kesällä on ollut monta ihanaa mieleenpainuvaa viikonloppua, mutta ehkä etenkin juhannus nousee mieleen! Oli ihan super hauskaa ja erityisen ihanan siitä teki tänä vuonna niin hyvät kelit – oli parasta kellua lämpimässä järvessä vesileluilla ja viettää käytännössä koko juhannus ulkona. Harvinaista herkkua, yleensä kun juhannusta on vietetty ulkona väkipakolla toppatakit niskassa ja pipot päässä :’D

4. Mikä oli kesän paras hankinta?
– Saint Laurentin espadrillot, joista olin haaveillut monta kesää. Ne ovat olleet ihan loistava hankinta – todella hyvät jalassa ja sopivat kaikenlaisten asujen kanssa. Onneksi vihdoin raaskin panostaa näihin, espadrilloista on iloa varmasti monena tulevana kesänä!

5. Lempiasusi kesältä?
– Gauharin valkoinen mekko (varmasti kesän käytetyin mekkoni) sekä vihreä cargotakki. Jalassa milloin tennarit, avokkaat tai nuo yllämainitut espadrillot – samaa asua tuli käytettyä niiin monta kertaa asusteita vaan hieman vaihdellen!

Kesä1

6. Mitä jäi bucket listiltä seuraavalle kesälle?
– Meidän piti tehdä vielä loppulomasta pieni reissu jonnekin kivaan kesäkaupunkiin, sain teiltä Instagramissa niin paljon vinkkejä ihanista kotimaan matkakohteista! Aikataulut menivät kuitenkin ristiin, mutta nyt on ainakin paljon potentiaalisia kohteita ensi kesälle mielessä. Myös Suomenlinna jäi (taas) ensi kesälle, ellei siellä tule innostuttua käymään vielä lähiviikkoina.

7. Mikä biisi muistuttaa tästä kesästä?
– Tätä ei tarvinnut kauaa miettiä, nimittäin Erinin ihana Yhtenä sunnuntaina – sitä on ihan muutaman kerran kuunneltu ja laulettu tänä kesänä. Muun muassa juhannuksena mökillä, illanistujaisissa ja tilataksissa matkalla keskustaan. Voi taksikuskiraukkaa, mutta itsepähän antoi meidän yhdistää puhelimen ja musiikit autoon :’D

8. Suosikkikesäruokaa?
– Jos joinain kesinä on tullut harmiteltua, ettei ole tullut syötyä tarpeeksi kalaa ja uusia perunoita, niin tänä kesänä sitä ongelmaa ei ole kyllä ollut. Tätä kesän suosikkiruokaa on syöty lähes viikottain, eikä kyllästymistä ole näkyvissä! Kylkeen vielä kermaviilikastike, niin avot.

9. Mikä oli yllättävintä tässä kesässä?
– Ehkä eniten yllätti se, miten normaalia elämää kesällä sai kuitenkin elää erikoisen kevään jälkeen ja miten kaiken kaikkiaan ihana kesä tästä tuli. Jossain vaiheessa kevättä kun päässä oli jo kauhukuvat sisätiloissa vietetystä kesästä, joten ystävien ja perheenjäsenten näkemistä ja normaalien kesäjuttujen tekemistä osasi todella arvostaa <3

10. Mikä kesässä 2020 oli parasta?
–  Edellä mainitun lisäksi parasta on ollut kesän viettäminen Helsingissä muutaman vuoden Tampereella asumisen jälkeen, olen elänyt kunnon Helsinki-huumassa! Juuri sanoin yhtenä päivänä poikaystävälleni, miten on tehnyt hyvää asua hetki jossain muualla, kun nyt kotikaupunkiaan tarkastelee taas ihan uusin silmin. Parasta täällä on ollut kaikki ystävät ja perheen lähellä asuminen, en voi sanoin kuvailla miten paljon olenkaan kaivannut tätä! Yksi kesän parhaista on ollut myös se, että ehdin viettää kerrankin paljon aikaa meidän kesämökillä.

All in all, tämä kesä on ollut aivan ihana <3

2 thoughts on “Kymmenen kysymystä kesästä

  1. Sun kesä kuulostaa aivan ihanalta <3 Täällä toinen Animaan rakastunut, en voi ymmärtää miten ruoka voi olla niin hyvää :'D

    1. Tämä on ollut kyllä vastoin kaikkia odotuksia niin todella ihana kesä 🥰 Ah Anima on niin kiva paikka! Pitäis joskus testata myös lounas siellä 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *