Kesäloma

En ole oikein koskaan näiden yrittäjävuosieni aikana pitänyt kunnon kesälomaa. Toki on ollut viikkoja kun olen julkaissut esimerkiksi täällä blogissa hitaammalla tahdilla (kuten kröhöm kävi viime viikolla), mutta samaan aikaan kampanjat ovat kuitenkin rullanneet ja sisällöntuotanto sekä muu taustalla tapahtuva on ollut silti käynnissä. Koko keväänkin tein ihan tavalliseen tapaan töitä koronasta huolimatta, mistä olen tietysti ihan hurjan kiitollinen, kun työtilanteeni ei muuttunut kaikesta epävarmuudesta huolimatta. Nyt kuitenkin huomaa, että akut kaipaavat pikkuhiljaa vähän lataamista ja on aika pienelle kesälomalle, jotta luovuus voisi olla taas huipussaan syksyn tullen.

Blogi siis hiljenee ainakin täksi viikoksi ja ehkä myös ensi viikon aluksi, kunnes palailen takaisin linjoille. Instagramin puolella tulen varmasti silti päivittelemään ainakin jonkun verran, joten kesämenoja voi seurata sieltä :) Näiden kesämekkokuvien saattelemana toivottelen teille ihanaa elokuun alkua ja kuullaan taas viimeistään ensi viikon lopulla!

Raitamekko1 Elokuu2 Elokuu1

Dress / Gauhar Helsinki (sponsored)
bag / Gauhar Helsinki (sponsored)
sunglasses / Ray-Ban
shoes / Saint Laurent

Photos: Johanna Pauliina Design / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *