Elokuun viimeinen

Niin vaan kesä alkaa pikkuhiljaa tehdä loppuaan ja on elokuun viimeinen päivä, aika siis iskeä ulos myös näitä viimeisiä kesäkuvia. Sanoin juuri eilen poikaystävälleni, miten en voi uskoa että Helsinkiin muutostamme on jo 4,5 kuukautta – kesä meni ihan uskomattoman nopeasti. Tämä on ollut kyllä vastoin kaikkia odotuksia oikein ihana kesä, joten hyvillä mielin otan vastaan alkavan syksyn. Toivotaan, että alkusyksylläkin riittäisi kuitenkin vielä lämpimiä ja kauniita päiviä, jotta ehtii vielä nauttia kaikesta kivasta ulkotekemisestä ennen ilmojen viilenemistä.

Näin syyskuun kolkutellessa jo oven takana pitäisi tehdä vaatekaappioperaatio, eli siirtää kaikki kesäiset vaatteet ja asusteet laatikoihin ja tehdä kaappiin tilaa neuleille ja muille lämpimille vaatteille. Ne syysvaatteet tosin ovat tietenkin siellä meidän surullisen kuuluisassa vuokravarastossa, joten täytyy joku päivä tehdä sinne retki ja toivoa, että ne vaatelaatikot eivät olisi kesävaatteiden tapaan siellä ihan perimmäisessä nurkassa kaikkien isojen huonekalujen takana :’D Onneksi pakkasin muutamat neuleet ja kevyet takit mukaan keväällä, joten kyllä niillä nyt ainakin hetken pärjää. Moni teistä muuten toivoi postausta syysmuodista ja se onkin agendallani tällä viikolla, eli inspiraatiota syksyn pukeutumiseen luvassa!

Kesäkuva4 Kesäkuva3

Nyt siis heipat olkihatuille ja -laukuille sekä kevyille pellavamekoille, nähdään taas ensi kesänä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *