Viikonlopun kuulumisia

Helteinen heinäkuun viikonloppu meni tosi kivoissa merkeissä! Ajettiin perjantaina Tampereelle ja siellä on kyllä näin muuton jälkeen aina ihana käydä, etenkin näin kesäisin kun kaikkialla on niin kaunista. Ajettiin meidän vanhan kotitalonkin ohi ja fiilisteltiin tuttuja katuja! Vietettiin Tampereella viikonloppua poikaystävän perheen kanssa, perjantai-ilta meni ihan vaan rennosti ja lauantaiaamulle oltiin varattu padel-vuoro. Ollaan käyty porukalla pari kertaa aiemminkin pelaamassa, mutta edellisestä kerrasta oli omalla kohdallani vierähtänyt aika pitkä tovi. Pienestä haparoinnista (ja voimasanojen lentelystä) huolimatta oli tosi kivaa – haluaisin kyllä käydä pelaamassa padelia useamminkin, niin siihen voisi saada edes jotain touchia. Padel on hauska laji, eikä onneksi vaadi ihan niin paljoa tekniikkaa kuin tennis, johon meikäläisen hermot (saati taidot) eivät yhtään riitä :D Padelin jälkeen käytiin vielä lohihampurilaisilla Tammelantorilla ja illalla Kuuman terassilla lasillisilla nauttimassa lämpimästä kesäillasta.

Lauantaina käytiin myös ystäväni Riikan luona moikkaamassa heidän pientä suloista poikaansa. Vauvat kasvavat niin hurjaa vauhtia, että ihana päästä Tampereella käydessä katsomaan pikkuista! Sunnuntaina olikin vuorossa tämän samaisen pikkumiehen ristiäiset Ähtärissä tunnelmallisessa Vanha Pappila Hetkessä. Jos satutte liikkumaan Ähtärissä päin, niin täällä kannattaa poiketa kahvilla tai jopa yöpyä, niin kaunis paikka. Eilen menikin siis aika monta tuntia autossa istuen kun ajettiin vielä illaksi takaisin Helsinkiin, mutta ei haitannut, kun oli niin ihanat juhlat <3

Viikonloppu1

Ja hei, jos on mennyt ohi Instagramin puolella tekemäni yhteistyö kotimaisen Gauhar Helsingin kanssa, niin tästä mekosta ja kaikista muistakin Gauharin tuotteista saatte -10%:n alennuksen koodilla JONNA10 <3

Viikonloppu2

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 thoughts on “Viikonlopun kuulumisia

 1. Kuulostaapa ihanalta kesäviikonlopulta!
  Me käytiin poikaystän kanssa pelaamassa tennista viime viikolla ja se oli katastrofi…😅🤣joten ehkä pitäisi kokeilla padelia seuraavalla kerralla!
  Mukavaa alkanutta viikkoa! 😍😘

  1. Hahah, kuulostaa ihan meidän tenniskokeilulta Marokon reissulla – mä menetin hermoni jonkun vartin jälkeen ja lopulta poikaystävä sai pallotella itsekseen 😂 Padel toimii meikäläiselle siis huomattavasti paremmin, vaikken siinäkään mikään hyvä ole 🙈

   Samoin sinne ihanaa viikon alkua! 💗

 2. Tuo Gauharin mekko on IHANA! Olen miettinyt samaa mustana, malli on kyllä todella kaunis. Olipa mukava hyvänmielen postaus, tuottamasi sisältö on vaan niin huolella tehtyä ja laadukasta. Mukavaa kesän jatkoa!

  1. No eikö! Malli on niin kivan monipuolinen, kun tätä voi käyttää sekä tuon vyön kanssa että ilman ☺️ Voi kiitos hurjasti sanoistasi, tällainen palaute ilahduttaa niiin paljon! 💗 Ihana kun seurailet, mukavaa kesän jatkoa Helena sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *