Valkoista ja laventelia

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

En olekaan ehtinyt tällä viikolla kunnolla istahtamaan koneen ääreen tekstiä näpytelläkseni, joten muutama päivä on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Nämä kuvat ovat odotelleet luonnoksissa jo muutaman viikon ja näin on itse asiassa käynyt monille kuville – niitä olisi koneella kasapäin, mutta tekstit vain uupuvat. Näin kesäisin postaustahti kuitenkin on luonnollisesti hieman hiljaisempi, mutta yritän ehtiä tänne hieman ahkerammin! Instagramia kyllä päivitän lähes joka päivä, joten jos ette siellä vielä meikäläistä seuraa, niin pääsette kesämeininkeihin mukaan täältä.

Tässä asussa olin tosiaan muutama viikko sitten aamiaisella – oli hieman viileämpi päivä, joten sai vetäistä farkut jalkaan. Tykkään tuosta laventelin ja valkoisen yhdistelmästä tosi paljon, jotenkin ihanan freesi ja pitkistä lahkeista huolimatta silti kesäinen kokonaisuus. Farkut saavat kuitenkin odotella nyt kaapissa, kun nautitaankin taas korkeista lämpötiloista ja saa pukeutua kaikkiin kauniisiin kesämekkoihin! Seuraaville päiville on tiedossa kivaa ohjelmaa, kun tänään olen iltapäivästä menossa viettämään shoppailupäivää seuraajani kanssa osana erästä hauskaa kampanjaa ja huomenna lähdemme viikonlopuksi Tampereelle poikaystävän perheen luo. Nautiskellaan kesäisestä Tampereesta – ollaan varattu lauantaille padel-vuoro ja ehkä piipahdetaan illalla jollain terassilla. Sunnuntaina sen sijaan vietetään hyvän ystäväni pienen pojan ristiäisiä <3

Aurinkoista torstaipäivää teille!

Asu2 Asu4 Asu5 Asu3

Shirt / &Other Stories (find here*)
jeans / Gina Tricot (find here*)
bag / Dior
sunglasses / Ray-Ban
necklace / Gauhar Helsinki (sponsored)
shoes / Flattered (find here*)

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *