Suunnitelmia kesälle

Meinasin aloittaa tämän postauksen kirjoittamalla, miten tämä kesä tulee olemaan kovin erilainen kuin tavallisesti – näin kun on kuulunut vähän jokaiselta suunnalta, joten se tuntui ihan automaattiselta aloitukselta. Tarkemmin asiaa mietittyäni, eihän tämä kesä nyt niin kovin erilainen olekaan. Ainakin tähän mennessä olen nauttinut kesästä ihan yhtä täysin rinnoin kun ennenkin! Ainoastaan on tullut nähtyä ihmisiä enemmän ulkona, kuten kaveriporukalla piknikeillä tai pihapelien muodossa, kun ollaan normaalisti istuttu yleensä iltaa jonkun luona. Eipä ole kyllä haitannut, kun kelit ovat olleet viime viikkoina niin lämpöisiä, joten on ollut ihanaa nauttia kesäilloista puistoissa. Naureskelin juuri poikaystävälle, miten tänä kesänä on nyt jo tullut pidettyä piknikkejä enemmän kuin varmaan aiempina kesinä yhteensä, hahah.

Toki on tässä kesässä eroavaisuuksiakin aiempiin nähden, kun esimerkiksi ulkomaan reissut ja isot juhlat tietysti puuttuvat ohjelmistosta. Emme tosin muutenkaan olleet lähdössä kesällä minnekään reissuun (mielessä ollutta häämatkaa lukuunottamatta), joten tämä ei sinänsä muuttanut meidän kesäsuunnitelmia siltä osin. Nyt on sitten ainakin aikaa todella nauttia kesästä Suomessa! Tässä listattuna muutamia to do -juttuja ja suunnitelmia tälle kesälle.

Alppiruusut1 Alppiruusut2

– Miniloma Hangossa kaveripariskunnan kanssa. Tämä ollaan buukattu elokuun alkuun, en malta odottaa! En ole koskaan käynyt Hangossa (!!), joten jo on aikakin saada tämä toteutetuksi. Ollaan varattu yksi yö ihanaan pieneen majataloon, ja tarkoituksena on syödä hyvin ja tutkia rauhassa kaupunkia.

– Ravintolailtoja ja aamiaisia ulkona. Ravintoloissa ei luonnollisesti tullut keväällä käytyä, joten nyt on ihanaa päästä illallisille ja valmiisiin aamupalapöytiin. Tänä viikonloppuna ollaan menossa testaamaan Demo poikaystävän synttäreiden kunniaksi, myöhemmin tässä kuussa taas ollaan varattu pöytä BasBasista. Helsinkiin on muuten tullut jotenkin tosi paljon kivoja uusia rafloja, kahviloita ja viinibaareja – pitää ihan tehdä lista paikoista, joissa haluaisi käydä!

– Veneretki Helsingin edustalla. Tämä toteutettiinkin jo viime viikolla, mutta terveisiä vaan siskolle ja tämän miehelle, että tulemme mielellämme uudestaan, hehe. Veneily oli aivan ihanaa, oli niin kiva ihastella kaupunkia mereltä käsin ja pysähtyä pienelle luodolle piknikille. Toivottavasti siis otetaan vielä uusinta!!

Alppiruusut3

– Päivä Suomenlinnassa. Tämäkin on näitä sarjassamme “jokakesäisiä suunnitelmia”, mutta tänä kesänä ihan oikeasti toteutan tämän! En ole vuosiin käynyt Suokissa, joten täytyy joku päivä hypätä lauttaan ja pitää vaikka piknik Suomenlinnassa. Myös Lonnassa olisi ihana käydä illastamassa, käytiin siellä muutamia vuosia sitten ja se on jäänyt mieleen.

– Visiitti Porvooseen, tai vaikka kaksikin! Porvoossa käynti on ihan must kesäisin, joskin viime vuonna päiväreissu taisi jäädä tyystin tekemättä, joten tänä kesänä täytyy korjata asia. Mietittiin ystävän kanssa tätä ensi viikolle!

– Viikonloppuja Tampereella. Poikaystävän vanhemmat asuvat Tampereella, joten siellä tulee varmasti käytyä kesän aikana, vaikka nyt Helsingissä itse asustellaankin. Tampere on ihana kesäkaupunki, siitä ei pääse mihinkään! Parin viikon päästä ollaankin menossa sinne viettämään viikonloppua ja juuri tänään itse asiassa suuntaan sinne ystävää sekä tämän ihanaa pientä bebeä moikkaamaan <3

– Paljon mökkeilyä. Olen jo nyt käynyt mökkeilemässä tosi paljon, ihanaa kun on tullut todella otettua siitä ilo irti! Ollaan oltu sekä poikaystävän että useaan otteeseen meidän perheen mökillä. Odotan jo, että pääsee taas järveen uimaan, saunomaan ja grillaamaan – musta on kuoriutunut ihan mökkeilijä!

Alppiruusut4

Sellaisia suunnitelmia tässä vaiheessa kesää! Kivaa kun on niin paljon viikonloppuja vapaana, joten jää rutkasti tilaa spontaaneille kesäjutuille. Minkälaisia kesäsunnitelmia teillä on?

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

6 thoughts on “Suunnitelmia kesälle

  1. Hi Kristýna! Yes I used to blog with that name but a couple of years ago I changed to my actual name. How fun that you could still find me! Hope you’ll stop by here another time as well 😍

   Have a lovely weekend!

 1. Suunnitelmat kuulostaa ihanilta! ❤ Hei sä, kun olet muistaakseni opiskellut Vaasassa, niin mitä paikkoja/tekemistä/ravintoloita/kahviloita jne. suosittelisit kesällä? Olemme menossa sinne mieheni kanssa yhden yön ja kahden päivän reissulle heinäkuussa. 😊

  1. Oi onpa kiva, että teillä on Vaasan reissu tulossa! Hitsi kun en oikeastaan ikinä ole ollut siellä kesällä, aina kun lähdin kesäksi kotiin Helsinkiin muiden opiskelukavereiden tapaan, niin en valitettavasti osaa vinkata kesätekemistä sinne. Kahviloita ja ravintoloitakin on varmasti tullut tällä välin uusia, mutta ainakin Sweet Vaasa on yksi legendaarinen kakkukahvila jonka uskoisin olevan yhä paikallaan ☺️

   Harmi ettei minusta nyt oikein ollut apua, mutta toivottavasti teille tulee kuitenkin ihana Vaasan miniloma! 😍

 2. Nää on niin kauniita kuvia! 😍 Täällä vietetään ensimmäistä kunnon kesälomaa kymmeneen vuoteen, joten vihdoin on aikaa nautiskella kesästä kunnolla 😊 Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei kuitenkaan ole, mutta parasta onkin ollut, kun on voinut lähteä spontaanisti pienellekin reissulle, sellaisiin kun ei aiempia kesinä ole samalla tavoin ollut mahdollisuutta.

  1. Kiitos paljon Henna 😍 Hei vitsi onpa ihanaa! Varmasti tosi spesiaalia, kun on ensimmäinen kunnon kesäloma. Ja kiva tosiaan, kun kesä ei ole ihan buukattu täyteen kaikkia juhlia ja festareita tms, niin on paljon aikaa spontaaneille jutuille ☺️

   Ihanaa lomaa ja alkavaa viikonloppua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *