Sale Picks

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Kesän alennusmyynnit ovat startanneet monessa paikassa ja intouduin selaamaan valikoimia valkatakseni parhaat palat teille! Tästä tulikin pääosin varsin klassisen ja neutraalin tyylin kollaasi, mutta toki hyvä niin – alennusmyynneistä kun kannattaa nimenomaan etsiä sellaisia vaatekappaleita, joista on iloa vuosiksi eteenpäin. Esimerkiksi valkoinen kesämekko toimii aina, nahkaisiin avokkaisiin kannattaa panostaa ja silkkipusero tai -toppi on yksi vaatekaapin peruspilareista. Rakastan tätä kollaasin neutraalia sävymaailmaa! Pakko muuten antaa noille kuvan nudenvärisille mokkasandaaleille suositus – minulla on nuo viime kesän aleista mustina ja ne ovat super hyvät jalassa. Harmi vaan, että ne ovat siellä varaston perukoilla, joten nyt saan vaan haikailla niiden perään :’D

Salepicks

1. Valkoinen mekko, 2. pilkullinen mekko, 3. farkut, 4. haalari, 5. printtimekko, 6. avokkaat,
7. sandaalit, 8. puuvillamekko, 9. korolliset sandaalit, 10. silkkipusero, 11. silkkitoppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *