Maanantailistaus

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Perjantaina juhlistimme poikaystävän kanssa tämän loman alkua illallisella BasBasissa, oli taas niin hyvää. Pöytävarauksen saaminen ravintolaan on aina työn takana, mutta sen arvoista! Basbasin parhautta on todella hyvä ruoka, loistava hinta-laatusuhde, välitön tunnelma ja erinomainen palvelu – iso suositus siis, mikäli ette ole vielä käyneet. Viikonlopun parhaisiin kuuluu tietysti myös mökkeily, lähdettiin lauantaina ystäväporukalla yhdeksi yöksi mökille ja oli super kivaa!

Miltä näytät tänään?

Varmaan vielä aika väsyneeltä, nukuin vähän huonosti. Ylläni on shortsit ja toppi, ulkona on taas ihanan lämmin päivä! Mietin, että onneksi pesin illalla hiukset, koska taloyhtiössämme on tänään lämpimän veden katko ja tajusin vasta aamulla, että tänään on kuvattava eräs kampanja. Myöhemmin siis vähän meikkiä naamaan ja mekkoa ylle!

Päivän suunnitelmat?

Alkuillasta tosiaan tiedossa kuvaushommia siskoni kanssa (alla oleva kuva on muuten meidän viimekertaiselta kuvauspäivältä, kukat tietysti siskon käsialaa!), tällä välin teen töitä koneella ja täytyy käydä myös ruokakaupassa ostamassa tarpeita kuvauksiin. Emme ole nähneet siskon kanssa pariin viikkoon, joten ihana päästä kuvausten ohella höpöttelemään hänen kanssaan.  Illalla poikaystävä tulee takaisin Tampereelta, joten ilta menee hänen kainalossa.

Johanna3

Mitä odotat tältä viikolta?

Keskiviikkoista illallista ystävien kanssa Madonnassa Kalliossa (tätä kehuttua uutta italialaista olen halunnut pitkään testata!) sekä lauantaista Gasellien ja Jesse Markinin keikkaa merellä Helsingin edustalla. Mennään isolla porukalla, tästä tulee varmasti tosi hauskaa! Toivotaan vaan, että sää suosii – toistaiseksi ainakin näyttää oikein lupaavalta.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?

Jääkaapissa odottaa eilisen intialaisen jämät, muuten en ole miettinyt viikon ruokia vielä yhtään. Ruuanlaitto kun ei ole ihan hirveästi inspiroinut viime aikoina, mutta ehkä se kokkailuinto sieltä vielä herää. Ainakin haluaisin tehdä uusiksi yhtä hyvää salaattia, jota tehtiin mökillä tyttöjen kanssa – täytyy laittaa sen resepti tännekin jakoon!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?

Aiemmin mainittujen suunnitelmien lisäksi tälle viikolle ei ole vielä paljoa muuta ohjelmaa, yhdet lounastreffit ystävien kanssa ja ehkä aamiaiselle jonain aamuna. Kiva kun nyt poikaystävä on lomalla, niin voidaan keksiä jotain extemporejuttujakin!

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

2 thoughts on “Maanantailistaus

  1. Moikka!
    Kommentti tulee nyt vähän väärään postaukseen, mutta pakko kysyä, että mikä hääbändi teille valikoitui häihinne ja onko bändi pysynyt samana vai tarvitseeko teidän etsiä uusi bändi häiden siirryttyä?
    :)

    1. Moikka Emmi! Eipä mitään, aina saa kysyä ☺️ Meidän bändiksi valikoitui sellainen kuin Trademark, ystävä oli viime kesänä häissä joissa sama bändi oli soittamassa ja kehui heitä kovasti! Bändin valinta tuntuikin tosi vaikealta, tai että helpointa oli tällainen jonkun suositus. Ja bändi pysyi onneksi samana ensi kesälle ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *