Kesämekko juhla-asussa

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kesän juhlapukeutuminen on ihanan helppoa, kun kauniilla mekoilla pärjää pitkälle. Ja parasta kun samat mekot taipuvat sekä ihan arkikäyttöön että erilaisin asustein myös juhlaan! Tätä kukkamekkoa olen käyttänyt niin illanistujaisissa, rennosti terassilounaalla korikassiin ja espadrilloihin yhdistettynä kuin myös viimeisimpänä tässä kuvien asussa hieman juhlavammin viikonloppuisissa ristiäisissä. Korot vaan jalkaan ja näyttävät korvakorut, niin samasta mekosta saa helposti luotua juhlavamman lookin! Tykkään mekosta ihan hurjasti, tuo punainen väri ja kukkaprintti ovat aivan ihanat.

Olipa muuten tosiaan kiva päästä viikonloppuna vähän juhlatunnelmaan pienten ristiäisten myötä, kun kaikki muut varsinaiset juhlat häineen kaikkineen on tältä kesältä peruttu. Meillä olisi ollut tänä kesänä kolmet häät omiemme lisäksi, mutta nyt on vaan yhdet tiedossa lokakuulle. No ensi kesänä sitten tämänkin edestä! Onko teillä vielä häitä tai muita juhlia tälle kesälle?

Kesämekko3 Kukkamekko1 Kesämekko2 Kesämekko Kesämekko5

Dress / &Other Stories (find here*)
bag / Dior vintage
shoes / Flattered (similar here*)

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

2 thoughts on “Kesämekko juhla-asussa

  1. Moi!
    Upea asu <3 Mistä päin Helsinkiä nämä kuvat ovat? tosi kivalta näyttää!!

    1. Moikka Elisa! Kiitos kaunis 😍 Nämä on otettu Eirassa, siellä on niiin mielettömän kauniita taloja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *