Kahvilavinkki ja täydellinen aamupala

Startataan viikko aamupalavinkillä! Rakastan erilaisia aamiaisia ja nyt Helsinkiin muuton myötä olen erityisen fiiliksissä kahviloiden tarjonnasta. Tampereella asuessa kaipasin nimittäin ihan valtavasti Helsingin ravintoloita ja kahviloita (aamupalapaikkojen saralta valikoima oli surkea), joten ihanaa kun nyt on niin paljon valinnanvaraa. Kaupunkiin on tullut vaikka mitä uusia kivoja paikkoja, joita tallennan Instagramin Helsinki -kansiooni aina johonkin uuteen kiinnostavaan ravintolaan törmätessäni. Vastikään eteeni tuli uusi Iso Roobertinkadulle juuri auennut Anima, jonka aamiaista halusin testata. Odotukseni eivät olleet korkealla, koska en ollut vielä juuri kuullut paikasta mitään, mutta voi pojat tämä olikin paras kahvila-aamiainen hetkeen!

Anima6 Anima1 Anima2

Tilattiin Johannan kanssa molemmat pesto & ricotta -toastit sekä mansikkamaidot itsetehdyllä granolalla. Lehtikaalipesto oli ihan järisyttävän hyvää, leipä oli yksi herkullisimmista hetkeen syömistäni. Samoin granola oli super hyvää – harmi vaan etten aina muista pientä pähkinäallergiaani (pirun koivun ristiallergiat), joten söin hieman varovaisesti mantelit huomatessani. Kiva kun listalta löytyi tällaisia vähän erilaisia annoksia niiden ainaisten avokadotoastien ja jogurttiannosten sijaan! Animalla on viihtyisä terassi Iso Roballa, samoin isot sisätilat oli laitettu tosi kivasti. Tänne on kyllä palattava vielä uudemmankin kerran, tosi iso suositus!

Aniam4 Anima3

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *