Ensi vuosi on meidän

Nämä kuvat eivät nyt ihan varsinaisesti liity tänne Wedding -kategoriaan, muuten kuin että kuvat otettiin tälle vuodelle varaamamme hääkuvaajan kanssa. Häiden siirtymisen myötä hääkuvaaja vaihtui aikataulullisista syistä, joten päätimme käyttää etukäteen maksamamme varausmaksun tällaisiin muuten vaan -kuviin. Emme ole ikinä olleet yhdessä ammattikuvaajan edessä tai ottaneet tällaisia “kunnon” kuvia, joten ajateltiin että näistä jää ihana muisto <3 Ja vitsit, että rakastan näitä kuvia – vieläkin enemmän rakastan tietysti tuota maailman parasta tyyppiä kuvissa.

Tuntuu hassulta ajatella, että häät olisivat alunperin olleet kuukauden päästä. Nyt asian on jo kutakuinkin unohtanut, ja olemme keskittyneet fiilistelemään ensi vuotta sekä toukokuussa häämöttävää uutta päivämäärää. Päätöksemme tuntuu myös edelleen oikealta, sillä vaikka tilanne koronan suhteen tuntuukin rauhoittuneen Suomessa, on tilanne erityisesti muualla päin maailmaa edelleen todella vakava, eikä ole sanottua lähteekö virus uudestaan leviämään pahemmin vielä täällä Suomessakin. Tuntuu helpottavalta, ettei ole tarvinnut enää pohtia sitä!

Tämä olisi muuten ollut kuulemma polttariviikonloppuni! Yksi kolmesta kaasoistani ilmestyi perjantaina oven taakse kaasojen terveisten eli rosépullon, kukkakimpun ja ihanan kortin kera. Olin niin hämmentynyt, etten tajunnut kuin vasta kortin nähtyäni mistä oli kyse! Kortti päättyi sanoihin: “Pistä siis pullo kylmään, kukat vaasiin ja hymy huulille, ensi vuosi on meidän”. Itkuhan siinä pääsi näin kauniista eleestä, en kestä miten ihania ystäviä minulla on <3

pariskunta-jonna+anton18 Nimetön-1 j+a-4 j+a-5

Kuvat & editointi: Minttu Saarni

10 thoughts on “Ensi vuosi on meidän

    1. Kiitos Elisa, kunnia kuvista kuuluu taitavalle Mintulle! 💗 Ensi vuonna meidän häät kuvaa ihana Anrietta Kuosku ☺️

  1. Vau, upeita kuvia! Toisaalta… mitä voi olettaa kun kuvattavana on noinkin kuvauksellinen pari 😊

    1. Thank you Kristyna 😍 I love the black and white ones too, there’s just something about b&w photos 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *