Viisi kesäistä suosikkia

Suosikit5

Kesämekkosuosikki

Aloitetaan tämä suosikkilistaus mekolla, jota olen käyttänyt parin viime viikon aikana tosi paljon. Ostin tämän valkoisen mekon Gauhar Helsingiltä jo alkukeväästä, jolloin sai vasta haaveilla kesäkeleistä sekä paljaista sääristä, ja mekko on ollut aivan valtavan hyvä ostos. Olen käyttänyt tätä niin aftereilla, jäätelökiskalla käydessä tai kaupoilla pyörähtäessä kuten kuvassa. Erityisen ihanalta mekko näyttää mustien asusteiden kanssa kultaisilla yksityiskohdilla höystettynä, Saddle Bag on täydellinen pari mekolle!

Sekalaiset2

Leikkokukat ja omat kimput

Ei kesää ilman leikkokukkia! Olen erityisen innostunut tällaisista hempeistä, yksinkertaisista kimpuista, jotka voi helposti koota itse muutamista eri leikoista. Plantagenissa on usein ota 3 maksa 2 leikkokukista, joista muutamaa eri lajia sekoittamalla olen koonnut oman kimpun. Tässä kuvassa on yksi suosikkiyhdistelmistäni!

Sekalaiset3

Kesän hehkuvin meikkipohja

Näin kesää kohti tykkään vaihtaa peittävämmän meikkivoiteen hieman hehkuvampaan, ja alkukesästä ihastuin Vita Liberatan kanssa tekemäni kampanjan myötä tähän beauty blur sunless glow -voiteeseen. Olen käyttänyt tätä sekä sekoittaen CC-voiteeseen tuomaan vaan vähän hehkua ja kuultoa että ihan sellaisenaan, jolloin saa ihanan päivettyneen lookin. Minulla on tämä tummemmassa sävyssä latte.

Suosikit4

Uudet aurinkolasit

Nämä Ray-Banin Wayfarer ii -aurinkolasit (RB2185) ovat jo vilahtaneet asukuvissa, mutta halusin vielä lisätä nämä suosikkilistalle. En ole nimittäin juuri muita aurinkolaseja tänä kesänä käyttänyt nämä hankittuani! Sovittelin aurinkolaseja liikkeessä jo viime kesänä raaskimatta kuitenkaan ostaa, mutta tänä keväänä tilasin nämä tosi hyvällä alella. Tykkään lasien ruskeasta tortoisekuosista ja aavistuksen kissamaisemmasta mallista kuin tavallisissa Wayfarereissa. Tosi hyvä malli omille kasvoilleni!

Sekalaiset1

Kesäkynnet

Tiedätte, miten paljon rakastan kynsilakkoja, joten näihin lempparipostauksiin on aina ujutettava mukaan yksi kynsilakkasuosikki! Viime viikkoina kynsissäni on usein ollut essien gel couture -lakkaa sävyssä pinned up, joka on täydellinen kesäsävy.

6 thoughts on “Viisi kesäistä suosikkia

  1. Ihana Gauharin mekko! Mikä koko sinulla on?
    Ajattelin tilata tämän saman sinisessä sävyssä :)

  2. Hei, kiinnostaisi tietää mikä koko sulla on Ray-Banin Wayfarer ii laseista ja mikä väri linsseissä on? On niin kivan näköiset, että harkitsen sellaisia itsellenikin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *