Juhannustunnelmia

Ai että miten ihana juhannus on takana! Vietettiin juhannusta opiskelukavereiden kanssa ensimmäistä kertaa meidän mökillä ja viikonloppu meni kyllä ihan älyttömän nopeasti. Kerrankin säät suosivat, eikä tarvinnut kaivaa villapipoja esiin, vaan keveissä kesävaatteissa tarkeni lähes yöhön saakka ennen kuin piti vähän vaihtaa pidempiin lahkeisiin. Nauroinkin, miten en muista koskaan viettäneeni juhannuksena niin paljoa aikaa bikineissä, kun yleensä niissä on lähinnä nopeasti pulahdettu saunasta uimaan ja äkkiä hampaat kalisten takaisin lämmittelemään. Nyt kuitenkin pulikoitiin vaikka miten pitkään järvessä ja nautiskeltiin auringosta terassilla tai laiturilla. Ihan mielettömät kesäkelit!

Uimisen ja saunomisen lisäksi tehtiin porukalla super hyviä ruokia, muun muassa savustettua lohta ja ribsejä, ja katettiin kaikki ruuat aamupalasta lähtien ulos ison pöydän ääreen. Ihanaa kun tarkeni syödä ulkona! Ohjelmassa oli myös tietysti perinteiset kaksipäiväiset juhannusolympialaiset, joissa allekirjoittaneella ei ollut kyllä niin hyvää menestystä. Pelailujen ohella tanssittiin, laulettiin ja naurettiin vatsat kipeiksi. Käytiin myös poimimassa tienpenkasta lupiineja ja pidettiin tyttöjen kanssa seppelepaja. Juhannus on kyllä ehdottomasti yksi lempijuhlapäivistäni!

Juhannus_2 Juhannus_9 Juhannus_6 Juhannus_7 Juhannus_8

Totesimme pariin otteeseen, miten tämän kevään jälkeen tällaista yhdessäoloa ystävien kanssa osasi arvostaa entistäkin enemmän <3 Toivottavasti teilläkin on ollut mukava juhannus! Nyt paluu takaisin arkeen, rustailin juuri to do -listaa tälle viikolle ja kiva päästä taas kunnolla hommien pariin. Tsemppiä tähän juhannuksen jälkeiseen maanantaihin kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *