Juhannuksen viettoon

Viimeistä työpäivää viedään ennen kuin voi karata juhannuksen viettoon. Kävin aamulla aamiaisella ystäväni kanssa Kalliossa – oltiin siirrelty näitä aamupalatreffejä pitkin viikkoa sään mukaan toivoen, että voisimme syödä ulkona. Sadepäivä olikin sitten siirtynyt tälle torstaille, mutta emme antaneet sen haitata, vaan pidettiin treffeistä kiinni. Ja ulkona tarkenikin hyvin syömään! Aamiaisen jälkeen kävin eräässä kivassa tapaamisessa ja nyt näpyttelen tässä koneen ääressä hommia, kunnes lähdetään poikaystävän kanssa juhannusostoksille. Ajattelimme tehdä ruokaostokset jo etukäteen ennen mökille lähtemistä, jotta mökkireissua ei tarvitsisi aina aloittaa sillä tuskaisella kaupassa pyörimisellä (mihin saa jostain syystä aina kulumaan ainakin tunnin?!).

Olen niiin innoissani juhannuksesta! Ollaan menossa ystävien kanssa meidän mökille ja lähdetään huomenna aamulla ajelemaan sitä kohti. Kerrankin laukut saa pakata kesämekoilla ja hellevaatteilla, johan tässä on aika monta juhannusta peräjälkeen hytisty toppatakeissa ja villapipoissa. Viime vuonna osassa päin Suomea taisi juhannuksena olla jopa hyvä keli, mutta meitä ei kyllä säillä suosittu :D Toivotaan, että sateet pysyvät kaukana meidän mökiltä tällä kertaa ja saadaan KERRANKIN nauttia hyvästä juhannuskelistä!

Juhannus1

Tiedossa on paljon hyvää ruokaa ja yhteistä ruuanlaittoa, uimista ja vesileikkejä (mökiltä löytyvät suvun lasten vesilelut pääsevät käyttöön, hahah!), juhannusolympialaisia, saunomista, kukkaseppelepajaa, auringosta nauttimista ja ihan vaan rentoa olemista mökillä. Ennen kaikkea ihanaa päästä viettämään ystävien kanssa aikaa tämän kevään jälkeen <3 Toivotan teillekin super kivaa juhannusta, palataan taas ensi viikolla!

Juhannus2

Denim jacket / H&M
dress / Gina Tricot
bag / H&M
sandals / Vamsko (sponsored)

Photos: @johannapauliinadesign / Edit by me

2 thoughts on “Juhannuksen viettoon

  1. Aivan ihanan kuuloiset juhannussuunnitelmat teillä 🌞 Mukavaa juhannusta sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *