Cargotakki ja luottomekko

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Pitkästä aikaa taas asukuvien pariin! Kesäkuussa ei tullut pahemmin kuvailtua asuja, nämäkin on otettu jo muutamia viikkoja sitten, mutta ehkä pian starttaavan heinäkuun myötä taas aktivoidun. Tämä &Other Storiesin musta röyhelöhelmainen mekko on yksi kesän luottovaatteistani jo useamman vuoden takaa. Asuja mekon kanssa on näkynyt täällä jo useita (kuten viime kesänä ruutubleiseriin yhdistettynä), ja tällä kertaa puin mekon cargotakin ja avokkaiden kanssa. Cargotakki onkin uusi hankinta alkukesältä – edellinen tällainen vuosia vanha niinikään H&M:ltä ostettu simppeli cargotakki oli nimittäin jäänyt vähän naftiksi, joten myin sen eteenpäin. Tämän alle mahtuu nyt neulekin, joten takki saa vieläkin enemmän käyttöä! Tykkään takin rennosta, hieman ylisuuresta mallista sekä yksityiskohdista. Olen käyttänyt tätä nyt jo tosi paljon, niin kesämekkojen kanssa kuin rennompaan asuun farkkujen ja tennareiden kanssa yhdistettynä.

Jälkimmäiselle asulle tuleekin varmaan tällä viikolla taas käyttöä ilmojen viilennyttyä. Vaikka aurinkoa ja hellettä rakastankin, niin pieni viileys tekee kyllä ihan hyvää! Asunto on nimittäin ollut niin kuuma pätsi viime päivinä, että olen ihan helpottunut tästä lämpöasteiden laskusta. Tätä kirjoittaessa kuuntelen sateenropinaa ikkunoita vasten, tuntuu ihanan rauhoittavalta. Sateesta huolimatta kivaa tiistaipäivää!

Armytakki1 Armytakki2 Asu3 Armytakki3

Jacket / H&M (find here*)
dress / &Other Stories
bag / Chanel
shoes / Flattered (find here*)

Photos: Aino Maaranta / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *