4-vuotias maailman paras koira

Telma2

Tämä pieni rakas karvapallero täytti eilen neljä vuotta <3 Ihan hassua ajatella, että siitä on tosiaan pian jo neljä vuotta, kun Telma tuli meidän perheeseen. Tavallaan niin pitkä aika, tavallaan taas tuntuu kuin näin olisi ollut aina. Emme osaa enää kuvitellakaan elämää ja arkea ilman tätä nelijalkaista!

Telma sai eilen syntymäpäivänsä kunniaksi aamulla poikaystävän tekemän jogurttibowlin, johon oli siivutettu sen suurta herkkua eli vesimelonia. Jälkiruokana taisi olla vielä pala banaania, joka on niinikään Telman suosikki vuosi toisensa jälkeen. Hän on aina banaaninkuoren rasahduksen aikaan paikalla vieressä tuijottamassa nappisilmillään. Lisäksi heiteltiin syntymäpäiväkeppiä nurmikolla varjossa – kovin montaa heittoa ei tosin viitsinyt näillä helteillä tehdä, vaikka päivänsankari itse olisi kyllä voinut jatkaa vielä pitkään. Tietysti myös halittiin ja pusuteltiin rutkasti, paljon onnea vielä  maailman parhaalle koiralle <3

2 thoughts on “4-vuotias maailman paras koira

  1. Paljon onnea Telmalle! <3 Hän on kyllä niin suloinen tyyppi! Ja Telma on myös vaikuttanut siihen, että ollaan (olen :D) alettu miettimään olisiko tuleva koiramme mahdollisesti maltankoira :) Mies on tosiaan vielä vähän epävarma koiran koon suhteen, mutta omasta mielestäni meille sopisi parhaiten juuri tuollainen pikkuinen vipeltäjä <3

    1. Telma kiittää kovasti onnitteluista 💗 Voi ihana kuulla! Tällaisia viestejä on kyllä tullut useampia näiden vuosien aikana, joten Telma on sulattanut monet sydämet 🙊 Ainakin meille rotu on ollut kyllä ihan täydellinen ja pieni koira on siitä niin hyvä, että voi ottaa helposti aina mukaan. Ihan vaan miehellesi argumenttina, haha 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *