Viime viikolla…

Viikko1

…katsottiin molemmat kaudet Karppi -sarjasta, jota moni suositteli minulle Instagramissa sarjavinkkejä kysellessäni. Koko sarja menikin tosiaan hujauksessa, jäätiin ihan koukkuun! Tosi hyvä suomalainen rikosdraama, jonka ensimmäinen kausi löytyy Netflixistä ja toinen Areenasta.

…söin ensimmäiset kotimaiset mansikat, ah! Maistuivat muuten super hyvältä vaniljajäätelön kanssa, mansikat ja vaniljajätski on kyllä jokakesäinen vakkariherkku.

…nautin siitä, miltä tuntuu kun aurinko oikein porottaa. Ai että, kyllä tätä on odotettu! Istuskeltiin puistossa auringossa pitkä tovi ja juotiin takeaway -kahveja (harmi että pullat olivat siltä päivältä jo loppuneet kahvilasta).

Viikko2

…näin ystäviä, joita en ollut nähnyt muutamaan kuukauteen kuin FaceTimen välityksellä – oli aivan ihanaa! Onneksi kelit ovat lämmenneet, niin nämä ulkotreffit ovat olleet mahdollisia. Olen nähnyt ystäviä niin kävelyjen kuin piknikkienkin merkeissä, parasta kun kesä tekee tuloaan ja on kaikkia kivoja aktiviteetteja <3

…tilasin irtokarkkeja, kun en ole uskaltautunut ostamaan vielä kauppojen irttarihyllyiltä ja IG-seuraajani vinkkasivat Candytownin verkkokaupasta. Ne eivät kuitenkaan saapuneetkaan luvatussa yhdessä arkipäivässä, vaan kohta on mennyt jo viikko, buu! No ainakin ensi viikonlopulle on sitten irttarit valmiina, jahka ne joskus saapuvat.

Viikko3

…vietettiin meidän kihlapäivää, tosin vasta helatorstain iltana oikean päivän maanantain sijaan. Maanantaiaamuna mies oli kyllä tehnyt aamiaisen mulle valmiiksi ja kattanut sen nätisti ennen töitään :’) Niin symppis! Helatorstaina haettiin Sushibar & Winesta sushit ja avattiin samppanja, joka saatiin vuosi sitten kihlajaislahjaksi.

…olen innostunut pitkistä kävelylenkeistä, joita on tullut tehtyä monta kertaa viikossa. Parasta kun täällä Helsingissä on paljon ystäviä ja perhettä lähellä, niin saa aina lenkkiseuraa!

…pelattiin kesän ekat Mölkyt, kun oltiin Mustikkamaalla kaveripariskunnan kanssa piknikillä. Lähdin tosin vähän liian ylimielisesti peliin (voitin viime kesänä samalla porukalla pelatessa) ja jouduin lopulta luovuttamaan kruununi eteenpäin. Revanssia odotellessa!

Viikko4

…haettiin vihdoin meidän vuokravarastosta muutamia kesävaatteita. Tosin, ne kaikista kesäisimpiä vaatteita sisältävät laatikot ovat tietenkin siellä varaston perällä sohvan ja sängyn takana, oh no. Muista laatikoista löytyi onneksi edes muutamat mekot, joten ehkä näillä pärjätään kunnes uusi asunto joskus löytyy!

…fiilisteltiin Etu-Töölöä, asunnosta puheen ollen. Täällä päin olisi kyllä ihana asua, kun on paljon puistoja ja merenranta lähellä!

Viikko5 Viikko7

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

8 thoughts on “Viime viikolla…

 1. haha pakko vaan kommentoida, että tilasin myös karkkeja kun näin sun instagramissa vinkin eli kiitos vinkistä! mutta joo meni mullaki melkein viikko, finally eilen sain ne ja oli kyllä odotuksen arvoinen, varsinki pienessä krapulassa! :D

  1. Muutama muukin laittoi viestiä että innostui tilaamaan, joten selvästi mieleinen vinkki monelle irttarien ystävälle 😁 Ai että, parasta! Nyt on näköjään vihdoin munkin karkit noudettavissa 😍

 2. Mä kävin perjantaian ihan Candytownissa paikan päällä, ja siellä sai puhtaan kauhan kassalta ja kun karkit oli kerätty, vietiin likainen kauha kassalle pestäväksi. :)

  1. Joo moni vinkkasikin, että siellä pestään kauhat. Ehkäpä ensi kerralla voi siis jo käydä itse hakemassa karkit 😌

 3. Hei Jonna! Tuntuu, että kaikki bloggaajat ja vaikuttajat ovat olleet nyt koronan aikana todella epäaktiivisia julkaisemaan mitään, juuri nyt kun itsellä olisi ylimääräistä aikaa kuluttaa sisältöä. Toki ei ketään voi siitä moittia, koska ajat ovat mitä ovat. Täytyy kuitenkin sanoa, että sinun blogi on pysynyt ihanan aktiivisena ja postauksia on tullu eri aihealueista. Suuri kiitos siitä vaivasta mitä näet sisällön tuottamisessa meille seuraajille <3

  1. Hei Joscu! Voi vitsi, aivan ihana kommentti 💗 Suurkiitos sanoistasi, lämmittää erityisen paljon mieltä etenkin kun olen itse harmitellut, että en ole saanut tuotettua tänne ihan niin paljoa materiaalia kuin mitä toivoisin (tämä korona-aika kun ei varsinaisesti saa luovuutta ihan kukkimaan :’D). Niiin kiva siis kuulla, että olen kuitenkin onnistunut tuottamaan mieluisaa sisältöä tämän kaiken keskellä 😍 Ihana kun seurailet, iso kiitos itsellesi!

 4. Hei Jonna! Kiitos ensinnäkin blogistasi ja muutenkin tuottamastasi sisällöstä, se piristää aina arkeani :) saanko kysyä, minkä kokoinen se aivan ihana Other Storiesin sininen mekkosi (Asymmetric Wrap Midi Dress) on? Taidetaan olla aika samankokoisia, ja minulle tuli siitä pakkomielle nähtyäni siitä eilen vilauksen sinulla :D myymälään en pääse sovittamaan, joten ajattelin tilata netistä, siksi täytyy arpoa kokoa, kun en ole ennen heiltä mitään ostanut :)

  1. Hei Marie! Voi kiitos kivoista sanoistasi, ihana että voin tuoda jotain piristystä arkeen sisällöilläni 😍 Juuri julkaisinkin asukuvat mekon kanssa, se on kyllä aivan ihana! Mulla on siitä koko 34, yleensä mekoissa kokoni vaihtelee 34 ja 36 välillä (pienemmässä koossa saattaa joskus kirrata hartioista). Eräs toinenkin Other Storiesin kietaisumekko on kokoa 34, yhden taas omistan koossa 36. Kietaisumalleissa on nimittäin se kätevä puoli, että sitä saa vähän fiksailtua omaan mittaan sopivaksi tuon kietaisun ansiosta ☺️ Toivottavasti tästä on jotain apua ja koon valinta menee nappiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *