Vaaleansinisessä kesämekossa

* Postaus sisältää mainoslinkkejä / Adlinks

Ah, kesä on kuulkaa nyt täällä! Voi että miten paljon olen nauttinut näistä lämpimistä päivistä. Ihan hassua, että vielä viikko pari sitten taivaalta tuli rakeita ja sai kietoutua kevytuntuvatakkiin, kun nyt ulkona pärjääkin yhtäkkiä jo kesämekoilla. Sainkin heti käyttöä tälle juuri tilaamalleni vaaleansiniselle kukkamekolle*, jota RAKASTAN. Ihana printti, väri ja malli suloisine röyhelöineen – ihan täydellinen kesämekko! Näissä kietaisumekoissa tosin on aina haasteena vilautteluvaara, etenkin tuulisessa Helsingin keskustassa liikkuessa. Onneksi alle voi laittaa pyöräilyshortsit, niin ei pääse syntymään isompaa vahinkoa, haha!

Tänään olen tehnyt tavalliseen tapaan töitä kotosalla. Onkin hieman viileämpi ja pilvisempi päivä, joten siirrettiin tämän päivän kuvaushommat viikonlopulle, kun on taas aurinkoisempaa. Illalla käyn noutamassa yhdet kampanjatuotteet tulevaa yhteistyötä varten, jota pääsen kuvaamaan huomenna taas mökille. Ihana mennä käymään mökillä, kun on luvattu lämmintä keliä! Ehkä tällä kertaa uskaltaudun heittämään talviturkinkin, saa nähdä. Tuntuu että ihan jokainen on somen perusteella innostunut tänä keväänä uimisesta viileissä vesissä, mutta tämä vilukissa ei ole kyllä lähtenyt mukaan tähän hullutukseen :D

Kesäasu8 Kesäasu6 Kesäasu4 Kesäasu7 Kesäasu1

Dress / &Other Stories (find here*)
necklace / Gauhar Helsinki (sponsored)
bag / Chanel
sneakers / Superga
sunglasses / Ray-Ban

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

4 thoughts on “Vaaleansinisessä kesämekossa

  1. Ihanat kuvat ja ihana mekko, sopii sulle todellakin täydellisesti! <3 Kurkkasin, että mekkoa löytyy vihreänäkin – alkoi kieltämättä houkuttaa, koska se taas olisi ihan mun väri! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *