Kesämekkoja

Postaus sisältää mainoslinkkejä 

Eilisen postauksen jatkoksi lisää kesäfiilistelyä. Se tosin tuntuu erittäin kaukaiselta tällä hetkellä, ulkona on nimittäin vihreä nurmikko vaihtunut valkoiseen lumi- tai räntäpeitteeseen. Kyllä on kehnot toukokuun kelit, ei voi muuta sanoa! Innostuin kuitenkin tekemään tätä mekkokollaasia saatuani eilen useita viestejä eilisessä postauksessa näkyneistä mekoista. Ne ovat tosiaan jo vanhempien mallistojen löytöjä, joten ajattelin koota muutamia suosikkejani nyt myynnissä olevista yksilöistä, mikäli teillä muillakin on kesämekkoja ostoslistalla.

Kuten eilisessä postauksessa totesin, niin silmääni miellyttää erityisesti puhvihihat, kauniit printit, pellava sekä kesäiset värit. Samoja elementtejä onkin nähtävissä juuri näissä valkkaamissani mekoissa! Mainitsin myös innostuneeni vaaleansinisestä, joten tilasinkin itselleni aiemmin tuon vaaleansinisen kietaisumekon sekä mustan midimittaisen polka dot -mekon, toivotaan että ne natsaavat. Ennen kaikkea toivotaan, että nämä epämääräiset talvikelit väistyisivät ja tilalle tulisi lämpimät toukokuiset päivät!

Mekot

1. Vaaleansininen mekko, 2. musta kukallinen mekko, 3. valkoinen mekko, 4. punainen mekko,
5. musta pilkullinen mekko, 6. pinkki kukallinen mekko, 7. off shoulder-mekko, 8. raidallinen pellavamekko, 9. musta mekko

2 thoughts on “Kesämekkoja

 1. Hei Jonna!

  Kysymys liittyen Gucci Dionysus laukkuusi; pysyykö laukku hyvin olalla (kun hihna ketjua) vai tippuuko/ valuuko herkästi olan yli? Varmasti cross-bodyna ei voi käyttää? Ihanaa jos vastaisit :)

  Hyvää kevättä sinulle 🌸🙂

  -laukun ostoa pohdiskeleva

  1. Moikka Petra! Kyllä se mielestäni pysyy hyvin olalla, ei tarvitse paljoa korjailla. Crossbodyna sitä ei tosiaan voi käyttää, hihna on niin lyhyt ☺️ Toivottavasti tästä on jotain apua, kysy jos tulee vielä jotain mieleen!

   Hyvää kevättä sinnekin 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *