Ensimmäistä kertaa mökillä

Lähdimme lauantaina poikaystäväni kanssa yöksi mökille, olipa ihanaa päästä vähän eri maisemiin. Perheeni mökki sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä, joten parasta kun mökille pääsee niin helposti! Vaikka vaan illaksi saunomaan ja grillailemaan. Nyt jäätiin kuitenkin ihan yöksi, mutta tehtiin kyllä noita edellämainittuja. Syötiin kesän (saako puhua jo varovaisesti kesästä?) ensimmäiset grilliruuat, saunottiin puusaunassa ja nautiskeltiin sunnuntaina aurinkoisesta aamupäivästä pihalla aamukahveja juoden. Muuten keli ei sitten juuri suosinutkaan, vaan taivaalta satoi milloin vettä ja milloin räntää, mutta ei se haitannut. Sisällä lämpimässä mökissä punaviinilasi kourassa oli hyvä olla ja kuunnella sateenropinaa.

Ihanaa nyt kun asutaan Helsingissä, niin päästään käymään mökillä tänä kesänä varmasti useammin kuin aikaisempina vuosina. En malta odottaa, että voidaan mennä tuonne myös yhdessä kavereiden kanssa, jahka tämä tilanne joskus helpottaa. Mökki nousee tänä kesänä varmasti arvoon arvaamattomaan, kun festarit, matkat, monien ystävien häät ja muut isot juhlat jäävät tältä kesältä pois. Onpahan ainakin viikonloppuisin aikaa paeta mökkimaisemiin!

Mökki4 Mökki2 Mökki3 Mökki5

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

2 thoughts on “Ensimmäistä kertaa mökillä

  1. Oi, näyttääpä ihanalta! 😍Ja Telma maailman söpöin!
    Mekin lähdetään viikonloppuna mökkeilemään, ekaa kertaa tänä vuonna. En malta odottaa! Ihanaa päästä vähän muihin maisemiin, sekä saunaa ja ehkä jopa uimaan. Ennen en ollut mökki-ihminen ollenkaan, mutta ikä tehnyt tehtävänsä ja nyt mökkeilyä oikein odottaa.
    Kivaa päivää❣

    1. Oi ihanaa että teilläkin mökkireissu edessä! Tekee kyllä niin hyvää päästä vähän eri maisemiin. Itse en uskaltautunut uimaan, mutta mies kyllä pulahti 🙊 Mä sen sijaan odottelen vielä vähän lämpimämpiä kelejä ja vesiä, haha. Ihanaa mökkeilyä teille jo etukäteen! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *