4 x Haaveasu

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Innostuin kokoamaan muutaman haaveasun, joille tulee varmasti käyttöä kesällä. Monesti kun kuulee ihmisten puhuvan, että onkohan tänä kesänä nyt mitään mitä varten pukeutua. On jos minulta kysytään – puistopiknikejä tai jäätelönhakureissuja kun ei ole tältä kesältä peruttu! Terassillekin toivottavasti pääsee käymään lasillisilla ystävien kanssa, tai jossain vaiheessa ulos ravintolaan syömään. Kesämekot ja muut keveämmät hepeneet eivät siis jää kaappiin lepäämään, vaan pukeutua voi halutessaan vaikka kauppareissulle. Niin minä ainakin aion tehdä, kun tulevat jo nämä trikoot korvista :’D Toivoen siis, että kelit lämpenevät ja mekot pääsee sään puolesta kaivamaan esiin! Tässä muutama haaveasu niitä ajatellen, mikä näistä on teidän suosikki?

Asut1

1. Korvakorut, 2. mekko, 3. olkihattu, 4. sandaalit, 5. kaulakoru

Ah, tässä asussa menisin heti sään salliessa puistoon piknikille! Olkihattu on yksi kesän suosikkiasusteistani. Nuo sandaalit ovat muuten maailman mukavimmat, ostin ne itse viime kesän lopulla alennuksesta. Ne ovat itse asiassa nytkin -20%:n alessa, iso suositus näille!

Asu2

1. Bleiseri, 2. toppi, 3. sormus, 4. sandaalit, 5. farkut, 6. korvakorut

Kuten todettua, toivon että kesällä pääsee käymään terassilla ystävien kanssa lasillisilla. Tässä asussa voisinkin lähteä käymään kesäiltana terassilla tai vaikka ulkona syömässä! Nuo farkut näyttävät värin ja mallin puolesta super kivoilta, kaipaisinkin uusia sinisiä farkkuja edellisten hieman kulahtaneiden suosikkieni tilalle.

Asu3

1. Kietaisumekko, 2. aurinkolasit, 3. kaulakoru, 4. tennarit, 5. takki

Ensimmäiset kioskijäätelöt on vielä syömättä, täytyy korjata asia pian! Tuo kuvan mekko minulla onkin vaaleansinisenä, ja se on aivan IHANA. Tykkään niin paljon tuosta kietaisumallista sekä kesäisestä kuosista! Kukkamekon kaveriksi kevyt armytakki ja jalkaan kesän suosikit, eli Supergan valkoiset kangastennarit.

Asu4

1. Pusero, 2. farkut, 3.  korvakorut, 4. loaferit, 5. aurinkolasit

Tuon laventelinvärisen puseron laitoin itsekin tilaukseen, väri on aivan ihana! Ja menee näyttäisi tosi freesiltä esimerkiksi valkoisen alaosan tai ihan vaan farkkujen kanssa. Täytyykin tästä inspiroituneena kaivaa omat valkoiset farkut esiin! Nuo loaferit ovat suosikkini jo useamman vuoden takaa, ehdottomasti eniten käyttämäni kengät kesäisin.

8 thoughts on “4 x Haaveasu

 1. Tosi kivannäköisiä asuja kaikki! Tuo vikan kollaasin vaaleanpunainen pusero on kyllä super söpö, vitsit kun itsellä värien käytössä on kyllä vielä opeteltavaa 😆 No, kesä on vielä edessä, eli vielä ehtii! 😏

  1. Eikun opettelemaan, koko kesä tosiaan vielä edessä! 😉 Tällaista laventelia ei munkaan kaapista kauheasti löydy, mutta olen jotenkin ihastunut moniin tällaisiin pastellisävyihin! 🌸

 2. Moikka! Ihania asuja kaikki! Sellaista kyselisin, että mikä koko sinulla on tuosta kietaisumekosta? En ole itse koskaan tilannut &OS:ta, joten en osaa yhtään arvioida, että ovatko vaatteet millaista mitoitusta. Ennen olisin tilannut varmaan koon 34, mutta kahden lapsen jälkeen tuntuu, että mahtaako mennä päälle… Olen siis muutaman kerran sinuun Tampereella asuessanne törmännyt, ja koska olet pienempi ja hoikempi kuin minä, niin kokosi tuosta mekosta voisi auttaa minua valitsemaan – jos sinulla on 34, niin se ei varmasti menisi minulle, vaan ottaisin suosiolla kokoa isomman. :D

  Harmittaa muuten etten ole koskaan tajunnut kuin vasta jälkeenpäin, että se olit sinä joka olet vastaan tullut, olisin mielelläni kehunut ihanaa blogiasi, se on ainut jota enää luen. Kaksi hurrikaania pitää huolen siitä ettei ulkoillessa ole paljoa aikaa ajatella. 😂
  Joka tapauksessa, blogisi on suuri inspiraation lähde, kiitos kovasti, että jaksat ilahduttaa meitä lukijoita ihanalla blogillasi!
  Ja terkut Telmalle esikoistyttäreltäni, heillä on täsmälleen sama syntymäpäivä! 😁

  1. Moikka Marika! Mulla on tuosta mekosta koko 34, olin muistanut väärin että mulla olisi yhdestä parin kesän takaisesta Other Storiesin kietaisumekosta sama koko, mutta mulla olikin siitä 36. Tuo pienempikin onneksi sopii, tuo kietaisumalli on meinaan kätevä kun voi ”säätää” itselle sopivaksi ja täten menee pienempikin koko ☺️ Toivottavasti tästä on jotain apua koon valintaan!

   Hauska kuulla, että ollaan törmätty Tampereella! Jos vielä joskus siellä nähdään, niin tuut sitten vetäisemään hihasta 😍 Ihana kun luet blogiani, kiitos itsellesi siitä! 💗

   Ihanaa kesän jatkoa koko teidän perheelle ☺️

 3. Muistelin, että mainitsit hankkineesi uuden Vintage laukun, laukkuhulluna olisi mukava saada siitä postaus :)

  1. Oikein muistat! Valitettavasti se oli kuitenkin vähän huti, mutta löysin lopulta uuden version, jonka pitäisi saapua tällä viikolla 😍 Kerron siis sitten lisää, kun se saapuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *