VIDEO: 10 suosikkivaatetta

Ihme on tapahtunut ja meikäläinen on palannut YouTuben maailmaan! Olen saanut aina tasaisin väliajoin viestejä, että meinaatko vielä jatkaa videoiden tekemistä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tarttua kameraan. Vuosi tässä onkin vierähtänyt ja näköjään vaati tämän kotikaranteenin, että sain otettua itseäni niskasta kiinni, haha! Alkuun olikin vähän hapuilua puhua kameralle, videon editoinnista puhumattakaan, mutta lopulta sain kuin sainkin pätkän kasaan.

Aloitin tosiaan tällaisella seuraajan vastikään laittamalla toiveidealla “10 suosikkivaatetta”. Oli vaikea valita 10 lempparia, mutta tässä nyt näin spontaanisti valitut suosikit tämän hetken vaatekaapista. Pahoittelut alussa valo on hieman huono kun tulee liian kirkkaasti – täytyy taas alkaa harjoittelemaan enemmän tätä teknistä puolta. Toivottavasti tykkäätte videosta – olisi ihana kuulla palautetta, sillä teidän kommentit ja palaute kannustavat aina tekemään näitä jatkossakin <3

12 thoughts on “VIDEO: 10 suosikkivaatetta

 1. Hei ihana videoa!😍 Vitsi tuli inspis, että voisi ihan nyt vain kotonakin ollessa pukea päälle välillä jotain muuta kuin aina verkkarit :D Voisin pukea noi kaikki vaatteet päälle. Toi nahkatakki on kyllä huikee löytö.
  Toivoisin seuraavaksi karanteeni my day:tä tai sitten jokin muutton liittyvä laatikoiden unboxing esimerkiksi. 🤩
  Kivaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä muuttoon! 😘

  1. Ihana Johanna, kiitos! 💗 No todellakin vitsi siitä tulee skarppi fiilis, kun pukee ekaa kertaa monen viikon jälkeen farkut jalkaan 🙈 Kiva kuulla, että videot kiinnostaa! Me tosiaan nyt muutetaan ensin väliaikaisesti, joten suurin osa laatikoista menee ensin varastoon, mutta viimeistään sitten tulevaisuudessa (toivottavasti pian!!) uudessa kodissa voisi tehä jonkun muuttovlogin 😌

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin!

 2. Tää video oli jotenkin tosi ihana! Lisää näitä! <3 Miten muuten Uniqlon tilaus toimii? Tuleeko mitään muita kuluja kuin postit ja toimitetaanko tilaus pakettiautomaattiin vai ihan ovelle? Ja missä koossa sinulla on t-paita ja kauluspaita? Vastasiko hyvin normaalia kokoa? Olen aina niin nössö tilaamaan ekaa kertaa vieraista nettikaupoista, että kokemusten kuuleminen etukäteen on tosi jees :-D

  1. Voi kun ihana kuulla, kiitos paljon 😍 Tilaus oli tosi iisi! Ei tullut muita kuluja ja muistaakseni toimitus oli tarkoitus tulla kotiin, mutta en ollut silloin paikalla, joten UPS vei noutopisteeseen. Inhoan kyllä UPS:n kuljetuksia, kun niiden kanssa on mahdotonta sopia ikinä mitään aikoja, että osaisi olla kotona 😅 Toisaalta nyt on hyvä hetki tilata, kun tulee oltua nimenomaan kotona koko ajan, haha! T-paita on mulla koossa S, tosin epähuomiossa tilasin uuden XS-koossa ja sekin on ihan hyvä, mutta S on päälläni ehkä vielä kivempi. Ja kauluspaita koossa XS ☺️ Molemmat vastaa mielestäni ihan hyvin normikokoa, yläosissa mulla vaihteleekin yleensä XS ja S välillä mallista riippuen.

 3. Olisipa ollut kiva nähdä kaikki vaatteet päälläsi, vaikka kauluspaitakin on näkynyt kuvissa mutta tällaisessa videossa idea vaatteiden esittelystä vähän katoaa jos niitä ei näe henkilön päällä. Vinkkiä vaan tulevaisuuteen, ehkä seuraava video voisi olla poikaystävän lempparit kaapistasi☺️ Ja toinen juttu, olisi kiva nähdä kroppa kokonaan, eli kun puhut housuista niin kuvassa näkyy vain yläosa tai lahkeet, ehkä voisit asetella kameran niin että olet kuvassa kokonaan.

  1. Kauluspaita jäikin tosiaan esittelemättä päällä, pahoittelut! Ja joo olisin mielellään kuvannut vaikka peilin kautta housut päällä paremmin, mutta ei ollut sopivaa kokovartalopeiliä 🙈 Helpottaisi paljon, jos olisi kuvaaja apuna tällaista kuvatessa, mutta ei ollut kuvausapua valitettavasti saatavilla joten jalustan armoilla mentiin. Ensi kerralla siis viisaampana, kiitos palautteesta! ☺️

 4. Kiva nähdä sinulta taas pitkästä aikaa video! Sama huomio kuin ylempänä, että olisi ollut kiva nähdä kaikki vaatteet päällä videolla, se neule jäi kiinnostamaan. :)

  Tuli tästä videosta mieleen yksi postaustoive, videon tai kuvien muodossa: sama vaate/asu stailattuna arkeen sekä juhlaan.

  1. Ainiin neule jäi myös esittelemättä! Ensi kerralla täytyy joo kuvata kaikki päällä, hyvä tietää että ennemmin niin ☺️ Ja hei tosi kiva postausidea, kiitos! Tuli heti mieleen yksi vaate, jonka tiimoilta tämän voisi toteuttaa, tosin pääsen toteuttamaan varmaan vasta vähän myöhemmin kun on taas enemmän kuvausapua asukuviin.

 5. Hei tää oli kiva! Älä stressaa turhaa videoita, oot just ihana siellä kameran toisella puolella vaikka sanat välillä meneekin sekaisin, mut se on normaalia ja mun mielestä myös aidompaa kuin se että olisi sellainen jäykkä harjoiteltu video 🙊 voisit tehä tälläisen samalaisen suosikki asusteista maybe? Jos 10 ei riitä niin voit lisätä muutaman 😉 kengät, huivit, hatut, laukut yms 😊

  1. Ihana kuulla, kiitos Jessika 😘 Ja hei tosi kiva idea! Nyt tosin puolet vaatekaapistani on pakattu varastoon, joten tämä voisi olla ehkä järkevämpi toteuttaa sitten uudessa kodissa, kun on taas koko repertuaari käytettävissä 🙊

 6. Olipa kiva video! Itsekin olen ihastunut tuohon Uniqlon t-paitaan ja toinen pitäisi laittaa tilaukseen. Olisiko sinulla antaa linkkiä valkoiseen paitapuseroon, se näytti oikein hyvälle myös.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *