Muuttopuuhissa

En ole pitkään aikaan muistanut kirjoittaa tänne blogin puolelle oikein mitään kuulumisia. Se välillä unohtuu, kun tulee höpöteltyä usein IG Storyjen puolella arjesta, kun taas täällä blogissa taas keskittyy tuottamaan kaikkea muuta sisältöä. Täytyy nyt siis muistaa jatkossa kirjoitella tännekin enemmän kuulumisia ja fiiliksiä!

Storyjani seuraavat tietävätkin jo tosiaan, että meillä on täällä muutto täydessä tohinassa. Viime päivät ollaan elelty pienen kaaoksen keskellä ja pakattu elämää täällä Tampereella muuttolaatikoihin. Huomenna tulee muuttoauto hakemaan kaikki tavarat, minkä jälkeen jäämme tänne vielä siivoamaan asuntoa ja laittamaan paikkoja kuntoon. Onneksi siskoni voi vastaanottaa tavarat varastolla Helsingin päässä, me kun emme pääse nyt kulkemaan edestakaisin tätä Helsingin ja Tampereen väliä Uudenmaan rajoitusten vuoksi. Tavarat tosiaan menevät varastoon ja me muutetaan Helsingissä väliaikaiseen asuntoon jatkaen uuden kodin etsintää sieltä käsin. Toivotaan, että pian tärppäisi ja päästäisiin purkamaan tavarat uudessa kodissa <3

Muutto5 Muutto2 Muutto3

Telma on ollut täällä ihan ihmeissään, on varmasti koiralle stressaava tilanne. Onneksi se menee huomenna poikaystävän vanhemmille hoitoon, niin ei ole täällä sitten muuttomiesten jaloissa. Oikeanpuoleisen kuvan jaoin Storyissani, tuo poikaystävän lapsuudessa tekemä jo legendaariseksi muodostunut keramiikkapossu (valitettavasti) pakattiin muuttolaatikkoon. Nauroin kun moni laittoi huolestuneena viestiä, että eikö possua pitäisi kääräistä johonkin kuplamuoviin, ettei vaan mene rikki. Ei hätää, poikaystävä kyllä paketoi possun niin, että se varmasti säästyy muutossa, hahah! Sitähän ei kuitenkaan tiedä, miten possun käy sitten joskus kun laatikoita puretaan…

Muutto4 Muutto1

Pidettiin iltapäivällä tauko pakkaamisesta ja lähdin Telman kanssa puolen tunnin kävelylle. Fiilistelin lähikortteleita, nuuhkin ilmaa viereisessä metsässä ja mietin, miten ihana täällä on ollut asua. Muuton aikaan on aina pientä haikeutta ilmassa, vaikka olenkin valtavan innoissani tulevasta. Nyt on aika kääntää uusi sivu elämässä ja asettua viimein yhdessä aloilleen Helsinkiin <3

8 thoughts on “Muuttopuuhissa

 1. Oon seurannut sun blogia tosi tosi monta vuotta. On ollut jotenkin hauska, miten oot asunut aina itsellenikin tutuissa maisemissa. Vaasa on minulle tuttu ja lähellä omaa synnyinseutuani ja asuin itse samoihin aikoihin Tampereella kuin sinäkin. Nuo lenkkimaisemasi Pyynikillä ovat niin tuttuja, ja kun itse muutin pari vuotta sitten Helsinkiin ja kotiuduin tänne, on ollut ihana seurata täältä blogistasi Mansen maisemia ja uusimpia tuulia. :) Tervetuloa (takaisin) Helsinkiin ja tsemppiä muuttoon!

  1. Eikä, onpa ihana kuulla! Kohta on sitten taas samat maisemat siellä Helsingin päässä 😍 Kiitos paljon tsempeistä ja siitä että seurailet edelleen vielä vuosien jälkeenkin 🧡 Mukavaa pääsiäistä sinne!

 2. Heips! Täällä myös muuttopuuhat menossa ja välillä aika epätoivoinen olo, kun kertynyt ihan kiitettävästi tuota omaisuutta. Pääsen vapuksi omaan kotiin ja kyllä, ajattelin korkata kuohuvan ja juoda vaikka sitten siellä laatikoiden seassa😄

  1. Tiedän niin tunteen! Mutta vitsi se sitten palkitsee lopulta, kun on saanut käytyä kamat läpi ja muutto on hoidettu 😍 Kuohuvan korkkaus laatikoiden keskellä kuulostaa erinomaiselta 😉 Paljon tsemppiä sinne muuttoon!

 3. Possu on kuitenkin pieni ja söpö! Mun miehelläni on joku hänen isänsä Venäjältä (80-90-luvun taitteessa) tuoma puinen karhu/puuma rahalipas. On siis niin huikea että eläinlajista ei ole ihan selvyyttä! On toki myös reilun kokoinen. Sopii erinomaisesti meidän sisustukseen. ;D

  1. Hahah, eikä 😂 Possu on sentään joo helppo (yrittää) piilottaa, kun on pienikokoinen. Mutta hei, ainakin teillä on uniikki harvinaisuus osana sisustusta 😜

 4. Hei mistä tuo ihana harmaa perushuppari on? Oon etsinyt tuollaista jo pitkään. :)

  1. Se on H&M:ltä tässä keväällä ostettu! ☺️ Silloin oli liikkeessä useampi tällainen harmaa, joten en tosin valitettavasti osaa sanoa että mikä versio niistä tämä on 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *