Haaveita mekko- ja avokaskeleistä

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Post contains adlinks

Kesään ja mekkokeleihin on vielä tovi aikaa, mutta en malttanut olla jo hieman fiilistelemättä tulevaa. Täytyyhän tässä nyt olla jotain, mitä odottaa! Ja ollaan sentään jo huhtikuussa, joten ei se kesä enää niin kaukana siinnä (joskin ulos lumista maisemaa katsellessa ei siltä vielä tunnu, haha). Toivotaan vaan, että päästään nauttimaan kesästä vapaasti ulkosalla – muuten aion todellakin pukeutua niihin kesämekkoihin vaikka sitten kotona sisätiloissa :’D

Olen ilmeisesti fiiliksissä puhvihihoista ja kevyistä röyhelöistä, jotka miellyttävät silmää erityisesti mekoissa. Puhvihihojen kanssa minulla on kuitenkin aina se ongelma, että ihastelen niitä muilla, mutta minun päälläni ne tuntuvat aina jotenkin vierailta. Tuo vaaleansininen kietaisumekko kuitenkin kiinnostaa, valkoisen Gauharin mekon taas tilasin hetki sitten itselleni – se on aivan ihana! Muuten silmiäni hivelee kultaiset yksityiskohdat ja korut sekä kauniit avokkaat. Pääsisipä tällaisia asuja jo pian käyttämään!

Spring1. Trenssitakki, 2. pusero, 3. sormus, 4. aurinkolasit, 5. sininen mekko,
6. korvakorut, 7. nudet avokkaat, 8. mustat avokkaat, 9. valkoinen mekko – Gauhar Helsinki, 10. farkut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *