Trendit, jotka eivät iske

Vähintään kerran vuodessa usein juuri näin kevään tienoilla olen tehnyt pieni pilke silmäkulmassa postauksen trendeistä, jotka eivät kolahda. En tosin ole mikään maailman trenditietoisin tai seuraa niitä kovin aktiivisesti, joten osa näistä on varmaan jo ihan last season, haha! Tässä kuitenkin muutamia sellaisia esimerkiksi paljon somessa tai kaupan hyllyillä näkyneitä juttuja, jotka olen viime kuukausien aikana pistänyt merkille ja kirjannut ylös inhokkilistalleni.
Trendit

Nahkapaita – Zara, hattu – Dior, laukku – Bottega Veneta, bootsit – &Other Stories, kaulaketju – Zara, croptop – Zara

Nahkaa alkoi näkyä paljon jo viime syksynä, mutta ainakin kauppojen tarjonnasta päätellen it’s still going strong. Nahkatakeille (niille perinteisille bikermallisille, ei millekään trensseille) ja nahkahousuille sanon ehdottomasti kyllä, mutta nahkaiset puserot ja esimerkiksi mekot ovat no no. Silmä ei ole myöskään voinut välttyä kalastajanhatuilta, jotka saisi minun puolesta haudata jonnekin syvimpään koloon, oli sitten Dioria tai ei! Rehellisesti sanottuna se ei mielestäni sovi kyllä mihinkään asuun tai pue ketään. Tämän hetken it-laukku puolestaan on ehdottomasti Bottega Venetan pouch, joka tulee joka tuutissa vastaan, mutta joka ei vaan jotenkin sytytä. Myös Bottegasta inspiroituneita sandaaleja näkyy paljon, mutta nekään eivät ole omalla himotuslistallani.

Loppuvuodesta alkoi näkyä paljon cowboy-bootseja, jotka nekään eivät ihan iske. Jollain muulla nämä näyttävät varmasti hyvältä, mutta itse jotenkin vierastan tuota cowboy-meininkiä. Massiiviset kullanväriset kaulaketjut ovat myös tehneet paluun, mutta omaa silmää viehättää enemmän sirot kaulakorut (statement-korujen aika on liian tuoreena muistissa). Tässä on kyllä mahdollisuus pään pyörtämiseen joskus tulevaisuudessa, mutta saa nähdä, haha! Cropattujen toppien taas toivoin jääneen jonnekin menneisiin vuosiin niiden tultua viimeksi muotiin, mutta nyt esimerkiksi Zaran valikoimassa näitä näkee taas tosi paljon, etenkin tällaisia neulottuja.

Löytyykö samoja inhokkeja? Mikä viime aikoina näkynyt trendi tai hetken it-juttu ei kolahda teihin?

16 thoughts on “Trendit, jotka eivät iske

 1. Tuosta laukusta oon samaa mieltä. En vain mitenkään tajua sen suosiota, voisin jopa omasta mielestäni sanoa sen olevan yksi kaikkien aikojen eniten “Ei omaan makuun” -laukku 😆

 2. Edelliseen postaukseen liittyen, voitko laittaa linkkiä torisi profiiliin, kun laitat tavaroita myyntiin? Sulla on niin ihana tyyli (sekä vaatteissa että sisustuksessa), että sieltä voisi löytyä vaikka mitä aarteita! <3

  1. Moikka! Toriin laitan todennäköisesti sellaista vanhempaa, meidän Vaasan asunnosta jäänyttä tavaraa (jota on säilötty kellarissa viime vuodet :D), mutta jos päädyn myymään jotain muutakin niin sitten voin toki infota vaikka IG Stooreissa ☺️

 3. tämä bottega laukku on todennäköisesti erittäin epäkäytänöllinen ja lisäksi mun silmään se muistuttaa karjalanpiirakkaa :D

  1. Hahah, karjalanpiirakka! Hyvä vertaus 😂 Joo kovin käytännöllinen se tuskin on, tai ainakaan itselle tällaiset isommat clutch -malliset laukut ei vaan toimi, kun on tottunut crossbody -laukkujen helppouteen.

 4. Samaa mieltä olen kanssasi kaikista mainitsemista inhokeista. Noista ei kolahda mikään :D

 5. Voin niiin samaistua kaikkiin! En usko, että näitä tulee löytymään myöskään mun vaatekaapista.. Etenki toi laukku, ja sen suosio on ihmetyttäny jo jonki aikaa. Vaikuttaa epäkätevältä ja hassu muutenki. Liian iso kannettavaksi clutchina, eikä ulkomuotokaan säväytä 😄 Kalastajalakistakin tulee flashbackit lapsena käyttämääni oranssiin canvas-kalastajanhattuun, jossa oli edessä Karvisen kuva 😂😂 ei kiitos enää!

  1. Hahha, best tuo Karvinen -kalastajahattu! 😂 Hauskaa että muutkin samaistuivat näihin “inhokkeihin” 🙊

 6. Aika lailla oon samaa mieltä sun kaa, varsinkaan noi kalastajahatut ei ole yhtään omaan mieleeni :D Tollanen nahkapaita saattas toisaalta olla hieman eri mallisena aika kivakin. Ja cropatut paidat näyttää kans hyviltä korkeavyötäröisten housujen kanssa, mutta eivät noin kolahda miten tossa kuvassa on stailattu :D

  1. Nahkapaita voi kyllä näyttää hyvältä jonkun toisen päällä, mutta itselläni en sitä näkisi. Kalastajahatuille sen sijaan tulen tuskin koskaan lämpenemään! 🙈

 7. Mun on pakko sanoa, että oon näiden kaikkien kanssa ihan samoilla linjoilla sun kanssa! Yritin jopa vähän ajatuksen tasolla totutella nahkamekkoihin, kun niitä alkoi näkymään joissain tilaisuuksissa, mutta en vaan osannut kuvitella mun päälle. Muilla voi näyttää hyvältä, mutta mulla ei :D

  1. Mikä siinä onkin, että nahkahame kyllä toimii, mutta mekko tuntuu jotenkin too much! Ehkä silmä vielä tottuu ajan kanssa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *