Ruutua ja farkkua

Pahoittelut kovin hiljaisesta postaustahdista täällä blogissa! Nyt on niin paljon tällä hetkellä meneillään, etten meinaa keretä kunnolla tänne julkaisemaan, vaikka luonnoksissa on vaikka mitä odottamassa. Tarkoitukseni oli tulla postailemaan tänne jo viikonloppuna, mutta päivät menivätkin niin hujauksessa, etten ehtinyt avata koko WordPressiä. Lauantaina olin ystäväni Riikan yllätyksenä järjesteyillä babyshowereilla ja siitä suoraan poikaystävän kanssa autoon kohti Helsinkiä, jossa vuorostaan oli veljeni 40-vuotisjuhlat. Super hauska ja ihana juhlien täyteinen lauantai kyllä! Sunnuntaina ennen Tampereelle palaamista käytiin vielä hieman extempore katsomassa yhtä asuntoa, jota ollaankin tässä nyt sitten viimeinen vuorokausi pähkäilty ja pohdittu. Nämä on niin isoja päätöksiä, että pieni pää menee pyörälle vähemmästäkin ja tuntuu, ettei enää tiedä mikä olisi järkevää! Samalla ollaan viilailtu sitä oman asunnon myynti-ilmoitusta, joten koko Oikotie tulee kyllä kohta jo korvista, haha. Myyntikuvat sain sentään otettua loppuviikosta ja käsiteltyä ja niistä tuli mielestäni tosi kivat, ihan itku tulee kun tämä asunto on vaan ollut niin ihana. Vinkkailen vielä, kun ilmoitus on julkaistu!

Ruutubleiseri4 Ruutubleiseri2

Töitäkin riittää samalla ja lisäksi to do -listalla on kaikkea veroilmoituksen täytöstä hääkutsujen lähettämiseen, joten suhteellisen monta rautaa on tosiaan tulessa tällä hetkellä. Ajattelin vielä jossain vaiheessa, etten ottaisi maalis-huhtikuulle niin paljoa töitä, koska tiesin näiden asunto- ja muuttojuttujen vievän paljon aikaa, mutta eihän yrittäjä nyt osaa töistä kieltäytyä. Varsinkin kun on niin kivoja juttuja, joita haluaa tehdä! Ja olen tietysti kiitollinen, että on riittävästi töitä, joten sellaista positiivista kiirettähän tämä vaan on. Täytyy vaan yrittää jotenkin pilkkoa tätä pursuilevaa palettia pienempiin osiin ja hoitaa yksi asia kerrallaan.

Ja keskittyä välillä näihin kevyempiin juttuihin, kuten asukuviin! Nämä on otettu jo tammikuun puolella, mutta nyt vasta sain kuvat eetteriin. Ruutubleiseriasuja täällä on nähty jo vaikka kuinka monta parin viime vuoden aikana, mutta tässä taas yksi lisää. Ruskeasävyinen villakankainen ruutubleiseri, beige kashmirneule ja siniset farkut – tykkään tästä yhdistelmästä tosi paljon! Ja shoutout muuten tuolle Lidlin kashmirneuleelle, joka on muutaman vuoden vanha, mutta pysynyt tosi hyvänä. Jos näitä kashmirmallistoja siis taas tulee jossain vaiheessa, niin kannattaa käydä kiinni!

Ruutubleiseri3 Ruutubleiseri1

Blazer / Zara
cashmere knit / Lidl 
jeans / Gina Tricot
bag / Chanel
boots / Billi Bi

Photos: Anette Marie / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *