Vuosikooste 2019

Vuosi 2020 on jo täydessä vauhdissa, mutta ajattelin vielä hetkeksi palata edelliseen vuoteen tällaisen kuukausittaisen katsauksen muodossa. Tykkään lukea näitä muiden blogeista ja tähän on myös kiva palata sitten myöhemmin, jos haluaa muistella mitä onkaan tullut tehtyä :) Nyt hypätään siis kurkistamaan, mitä kaikkea vuosi 2019 piti sisällään kuukausi kuukaudelta!

Tammikuu

TAMMIKUU

Tammikuu oli lähinnä vaan arkeen palailua joulukuun löhöilyjen jälkeen (kuulostaa tutulta at the moment). Paljon töitä, Helsingissä ravaamista, ystävien syntymäpäiviä ja sen sellaista. Tammikuussa starttasi myös muutama isompi vuosiyhteistyö ja palaveerattiin asiakkaiden kanssa niitä vielä suunnitellen. Loppukuusta vietettiin Asennemedian 4 -vuotissynttäreitä ja sain illan leikkimielisen Asenne Awardsin myötä Vuoden Asenne -palkinnon, josta olin tosi otettu <3 Kohta onkin sitten taas jo 5-v kemujen vuoro!

Helmikuu

HELMIKUU

Helmikuulta on jäänyt mieleen alkanut Euroopan komission yhteistyö, joka on ollut kyllä yksi urani hienoimmista jutuista. Helmikuussa herättelin myös gradua henkiin pienen tauon jälkeen ja kävin jopa kirjastossa joskus kirjoittamassa sitä. Kuten kuva kertoo, lähetin tuolloin graduohjaajalleni nöyrän meilin tiedustellen, onkohan hän yhä ohjaajani, kun ei olla hetkeen oltu yhteydessä. Helmikuussa olin myös Lancômen meikkivoiteen mainoskuvauksissa, tämä oli kyllä niin siisti kokemus ja iso kunnia päästä yhden suosikkibrändin kuvauksiin! Toivottavasti vastaavaa pääsee tekemään toistekin :)

Maaliskuu

MAALISKUU

Maaliskuussa pitkäaikaiset ystäväni tulivat porukalla käymään Tampereella ja vietettiin super hauska viikonloppu. Kävin myös Brysselissä Euroopan komission kampanjan tiimoilta ja pääsin myös vierailemaan itse komissiossa, se jää kyllä varmasti mieleen vielä pitkäksi aikaa! Työjuttujen keskellä tuskastelin edelleen gradun kanssa ja kirjoitin myös postauksen fiiliksistäni otsikolla “Laiska ja saamaton vätys?”.

Huhtikuu

HUHTIKUU

Gradu kuitenkin eteni ja huhtikuussa sainkin ohjaajaltani meilin, että graduni on ok näin, ja voin laittaa sen palautukseen. Huh, muistan vieläkin miten iso huojennus se oli, kun olin varautunut täystyrmäykseen ja vähintään jonkinlaisiin korjausvaatimuksiin. Huhtikuulta jää mieleen myös St. Georgessa järjestetty tapahtuma vaikuttajille ja seuraajille yhdessä Somersbyn kanssa. Toivoisin, että tällaisia pääsisi järjestämään tulevaisuudessa enemmänkin! Loppukuussa koitti odotettu New Yorkin matka ja aloitin tuolloin myös yhteistyön Finnairin kanssa, joka on ollut yksi unelma-asiakkuuksistani. New York jää kyllä mieleen yhtenä koko vuoden kohokohtana!

Toukokuu

TOUKOKUU

Toukokuun (ja varmasti koko vuoden) mieleenpainuvin päivä on tietenkin 18.5, eli päivä jolloin mentiin kihloihin. Sen jälkeen leijailtiinkin kunnon rakkauskuplassa ja aloitettiin yhdessä häiden suunnittelu <3 Vasemmanpuoleinen kuva on otettu heti kihlailtana, toinen taas myöhemmin toukokuussa poikaystäväni saatua omankin sormuksensa.

Kesäkuu

KESÄKUU

Kesäkuussa nautittiin lämpöisistä keleistä, mökkeiltiin ystävien kanssa, vietin aikaa sisarusten lasten kanssa, juhlittiin häitä, ystävän valmistujaisia ja tietenkin vielä juhannusta perinteisellä porukalla mökillä. Samassa koin myös jännittäviä hetkiä, kun kävin alkukuusta leikkauksessa poistattamassa rinnasta ihomuutoksen, josta kerroin täällä. En ollut koskaan ollut missään leikkauksessa tai nukutuksessa, joten jännitin sitä jo itsessään, sekä tietysti sen myötä saatavaa varmuutta siitä, että muutos tosissaan oli varmasti hyvänlaatuinen. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja sain huokaista helpotuksesta! Kesäkuussa oli myös virallinen valmistujaispäivä ja sain vihdoin kouraan kauppatieteiden maisterin paperit. Lisäksi käytiin katsomassa potentiaalista hääpaikkaa ja lyötiin varaus siitä lukkoon!

Heinäkuu1

HEINÄKUU

Heinäkuu oli työntäyteinen mutta ihana, ehdittiin myös mökkeillä ja nauttia auringosta. Kuukauden mieleenpainuvin oli ehdottomasti mun valmistujaisjuhlat! Mietin pitkään, pitäisinkö juhlia ollenkaan ja onko ihan turhaa käyttää rahaa tilavuokraan sun muuhun. Valmistujaisjuhlien pitäminen oli kuitenkin ihan paras päätös, oli niin hauska ilta ja ihana saada ystäviä ja perhettä saman katon alle. Juhlien jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa yhdistetylle työ- ja lomamatkalle Italiaan, käytiin samalla reissulla sekä Bolognassa, Modenassa, Cinque Terrellä että Toscanassa. Italia on vaan aina yhtä ihana ja työjuttujen ohella pääsin myös kunnon lomamoodiin. Ooh ja tietysti myös Ed Sheeranin keikka jää heinäkuulta mieleen! Oli täydellinen kesäilta ja ulkoilmakeikalla oli mieletön fiilis.

Elokuu

ELOKUU

Meinasin kirjoittaa palailleeni elokuussa arkeen kevyemmän heinäkuun jälkeen, kunnes muistin, että heinäkuu olikin töiden osalta historiallisen kiireinen ja aivan täyteen buukattu. Elokuu on kuitenkin aina vähän sellainen uusi startti ja arkeen palaamista. Juhlittiin myös Flow-festareilla ja kuun lopussa kävin ystävieni kanssa päiväreissulla Tallinnassa, kun sain heiltä valmistujaislahjaksi yhteisen reissun. Yksi huikea kokemus elokuulta oli tuo Helsingin kattojen yllä nosturissa järjestetty Dinner in the Sky!

Syyskuu1

SYYSKUU

Syyskuussa ei tainnut tapahtua mitään sen ihmeellisempää, lähinnä töitä ja perusarkea. Loppukuusta käytiin kyllä rakkaiden kaasojeni kanssa ensimmäisillä hääpukusovituksilla, se oli jännää ja jää mieleen ihanana päivänä kaasojen kanssa!

Lokakuu

LOKAKUU

Lokakuu jatkoi samaa rataa, paljon töitä, ruskan fiilistelyä ja lisää hääpukusovitteluja. Lokakuu on myös synttärikuukauteni, tuo poikaystävän synttäriaamunani tekemä aamupala oli maailman hellyyttävin. Lisäksi käytiin taas Tallinnassa, tällä kertaa opiskelukavereiden kanssa, sillä sain sattumalta myös heiltä lahjaksi yhteisen Tallinna-viikonlopun. Tytöt olivat vuokranneet koko 10:n hengen poppoolle Airbnb -kämpän, käytiin syömässä hyvin ja illalla ulkona – meillä oli aivan sairaan hauskaa!

Marraskuu

MARRASKUU

Olin elämäni ensimmäisellä Thanksgiving -illallisella, kun ystävät hostasivat illallisen kotonaan. Puhuttiin, että toivottavasti tästä tulee perinne ja aina joka vuosi joku järjestää kiitospäivän! Marraskuussa löytyi myös vihdoin viimeisellä sovituskierroksella THE hääpuku ja se laitettiin tilaukseen!

Joulukuu

JOULUKUU

Ennen joulua pidettiin ihana treffi-ilta Helsingissä ja käytiin Kallion Rivierassa katsomassa Last Christmas. Leffateatteri oli niin kiva, tänne on päästävä uudestaan! Super kiireinen loppuvuosi huipentui kaikkiin ihaniin joulukampanjoihin, joten töitä riitti. Odotin joulunpyhiä kuin kuuta nousevaa, kunnon loma ja läheisten seura teki todella hyvää <3 Kuvan leffapesä on tapaninpäivältä, kun katsottiin Leijonakuningas, ja tämä rento meininki kuvastaakin lomaa hyvin!

1 thought on “Vuosikooste 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *