Siniset farkut ja kuulumisia viikonloppuun

Täällä ollaan starttailtu viikonloppua kivoissa merkeissä! Eilen käytiin pitkästä aikaa saunassa taloyhtiön saunavuorollamme, otin oikein kasvo- ja hiusnaamiot mukaan, niin sai pidettyä kunnon kotitekoisen spa-hetken siinä samassa. Viikottaisessa saunavuorossa ja kylpytakissa rapussa tepastelussa on kyllä jotain ihanaa, harmi vaan että usein perjantaisin aikataulut menee usein niin ristiin, ettei ehditä saunaan kovin usein. Olisihan se kiva, jos olisi ihan oma sauna kotona ja sinne voisi mennä just silloin kun huvittaa, mutta ehkä vielä joskus. Saunomisen jälkeen tehtiin ruokaa ja katseltiin leffaa (Netflixin Kaksi Paavia oli tosi kiinnostava!), joten aika tavanomainen, rento perjantai-ilta. Kohta alan kuvailemaan yhtä herkullista kampanjaa, kunnes olisi taas aika pakata kimpsut ja lähteä muutamaksi päiväksi Helsinkiin. Ohjelmassa on niin työjuttuja alkuviikosta kuin ystävien ja perheen näkemistäkin, heti tänään mennään porukalla syömään meksikolaiseen ystävän synttäreiden kunniaksi.

Nämä asukuvat on napattu aiemmin tällä viikolla, kun pitkästä aikaa kaivoin esiin siniset luottofarkut kaapista. Ehkä se oli tuo pitkästä aikaa näyttäytyvä aurinko, joka sai haaveilemaan keväästä. Joka ikinen talvi unohdan niiden olemassaolon ja kuljen päivästä toiseen samoilla tummilla farkuilla tai nahkahousuilla, mutta nyt yritän taas skarpata! Siniset farkut ovat kuitenkin niin freesit näin talvellakin ja toimivat kivasti esimerkiksi juuri beigen, mustan ja valkoisen kanssa. Näiden farkkujen perään kyseltiin eilen paljon Instagramissa ja ne ovat valitettavasti jo vanhempaa mallistoa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Pooloneule1 Pooloneule3 Pooloneule4 Pooloneule2

Coat / Zara
knit / H&M Premium Quality
jeans / Gina Tricot
bag / Gucci
boots / Billi Bi

Photos: Mari / Edit by me

4 thoughts on “Siniset farkut ja kuulumisia viikonloppuun

  1. Oon niin kade tosta auringosta! Täällä on ollut koko viikon ihan harmaata ja auringon kaipuu on jo tosi suuri :/

    1. Kaksi viime kommenttiasi olivat jostain syystä menneet roskapostin joukkoon, oh no! Onneksi nyt löytyivät sieltä :) Ja i feel you, tässä vaiheessa vuotta alkaa kyllä jo todella kaivata aurinkoa ja valoa! Tänään Tampereella taas pitkästä aikaa paistaa, toivottavasti sielläkin 😍

  2. Ihailen niin paljon sun tyyliä ja sun asukuvista saa niin paljon inspiraatiota! 😍 Hei haluaisitko tehdä sellasen postauksen, missä käyt läpi sun tavoitteita vuodelle 2020? Niitä on myös ollut tosi inspiroivaa lukea. 😊

    1. Voi kiitos, ihana kuulla että saat näistä inspistä! ☺️ Ja hei ei olisi voinut olla yhtään ajankohtaisempi toivepostaus, just nimittäin mietin miten pitäisi kirjoittaa itselle ylös tavoitteita ja unelmia tälle vuodelle. Täytyy siis toteuttaa tämä! 🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *