Ruuturouva

Olipas ihana päästä eilen viimein kertomaan meidän kevään suunnitelmista! Helsinkiin muutto on ollut vahvasti mielen päällä viime kuukausina, joten kivempi nyt kirjoitella kaikkia kuulumisia ja muita ajatuksia, kun ei tarvitse jättää jotain kertomatta. Joskus sisustuspostauksissa olen toki ohimennen maininnut, kuinka esimerkiksi emme tähän asuntoon viitsi tehdä enää isoja muutoksia, mutta nyt voin pienen vihjailun sijaan puhua asioista ihan niin kuin ne ovat ;) Sain eilen jo useilta kiinnostuneilta viestiä meidän asuntoon liittyen ja tulipa siinä kerran kyynel silmäkulmaankin miettiessäni, miten ihana kotikolo tämä on meille ollut nämä viime vuodet. Paljon on tapahtunut tässä parin vuoden aikana näiden seinien sisällä, muun muassa kosinta <3 Haikeaa on siis luopua, mutta mieltä lämmittää ajatus siitä, että tämä tulee olemaan joillekin toisille  toivottavasti yhtä ihana koti kuin mitä on ollut meille.

Kotijutuista kuitenkin asuun, joka on ollut monesti päälläni! Pariisin matkan ainoa ostos oli tämä Sezanen aivan ihana ruudullinen villakangastakki. Tämä onkin vilahdellut IG Storyissani viime päivinä ja takki on herättänyt paljon ihastusta! Viime vuosina olen tykännyt käyttää ennemmin pitkiä villakangastakkeja (mitä enemmän ikää, sitä pidemmät helmat haha!), mutta jokin tässä takissa vaan veti puoleensa. Ruutukuosi ja sävyt ovat jotenkin ihanan hentoja, mutta takki on kuitenkin kiva statement piece yksinkertaisessa asussa. Täytyy muuten kokeilla joku kerta viimeistään keväämmällä tuota Sezanen sivuilla näkyvää yhdistelmää takista kamelinväristen housujen kanssa, näyttää super kivalta!

Sezane1 Sezane2 Sezane1 Sezane3

Coat / Sezane
knit / H&M Premium Quality
necklace / Gauhar Helsinki (sponsored)
bag / Chanel
jeans / Won Hundred
boots / Billi Bi

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

2 thoughts on “Ruuturouva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *