Pinnalla krokonahka

Yksi viime aikoina silmään pistänyt trendi on ollut krokokuvioitu nahka, jota on näkynyt tosi paljon asusteissa. Niin kengät, vyöt kuin monet laukutkin ovat saaneet krokokuosia ylleen ja se näyttää minusta super hyvältä! Krokoa löytyykin jo omasta kaapistani tästä neljä vuotta sitten ostamastani Saint Laurentin Sunset -laukusta, jota olen käyttänyt tosi paljon. Vaikka kuosi on siis tällä hetkellä erityisen pinnalla, on se mielestäni kuitenkin ennemmin klassikko, kuin vain ohimenevä trendi.

Nyt kroko kiinnostaa tosiaan myös kengissä, erityisesti kevättä kohden loafereissa tai avokkaissa. Nuo suosikkimerkkini Flatteredin ruskeat loaferit ovat ihanat! Ja miten hyvin niiden kanssa sopisi tuo ranskalaisen Elleme:n konjakinruskea Raisin -laukku, jota olen silmäillyt jo tovin. Samaa olen ihastellut Kaisalla mustana, näyttää tosi hyvältä sekin. Merkkiä löytyy muuten myös Stockalta Helsingistä, mikäli haluaa käydä hypistelemässä ihan luonnossa!

Mitä te sanotte, iskeekö kroko vai ei?

Kroko

1. Flattered, 2. Elleme (Stockmann), 3. – 7. &Other Stories, 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *