Neulemekossa

Nämä asukuvat on napattu jo marraskuun puolella, mutta ne ovat jääneet vahingossa luonnoksiin roikkumaan. Onneksi neulemekko-asu on ihan yhtä ajankohtainen nytkin ja samaa kokonaisuutta onkin tullut käytettyä viime kuukausien aikana useasti. Ostin tämän Andiatan neulemekon joskus alkusyksystä jo ja tämä on ollut kyllä niin hyvä ostos! Olin kokeillut muutamia yksilöitä jo aiemmin, mutta kaikissa versioissa matskut olivat tosi huonoja, joten ne eivät päässeet seulani läpi. Törmäsin tähän Andiatan yksilöön ja vaikka hintalappu olikin hieman suunniteltua korkeampi, niin laatu on tässä merinovillamekossa ainakin kohdallaan. Lisäksi mekon pituus on just eikä melkein passeli, tykkään myös poolokauluksesta ja kauniista vaaleanharmaasta sävystä.

Tulen muuten aina jotenkin erityisen iloiseksi, jos löydän jotain etsimääni kotimaiselta merkiltä –  kiva tukea suomalaista brändiä! Hauskaa että tässä asussa onkin kaksi kotimaista merkkiä edustettuna, kun myös päälläni oleva takki on Nanson. Onko teillä jokin suomalainen suosikkibrändi muodin ja pukeutumisen saralla?

Neulemekko3 Neulemekko1 Neulemekko2 Neulemekko2

Coat / Nanso
knit dress / Andiata
boots / Zara
bag / Chanel

Photos: Johanna Turpeinen / Edit by me

3 thoughts on “Neulemekossa

 1. Kysymys ei nyt liity millään tavalla postaukseen, mutta halusin kysyä, että minkälaista meikkivoidetta (ja mikä sävy) ja pohjatuotteita käytät tällä hetkellä. Sun meikki näyttää aina niin raikkaalta ja kuulaalta kun taas omani tosi elottomalta ja tunkkaselta, heh

  Mukavaa viikkoa!

  1. Moikka Sari! Aina saa kysyä ☺️ Tällä hetkellä oon käyttäyt Lancômen Teint Idole Ultra Wear -meikkivoidetta ja sen alla pohjustajana YSL:n kosteuttavaa Top Secrets Instant Moisture Glow:ta. Jos kaipaa vielä enemmän kuulautta, niin toinen hyvä tuote alle on tämä Lumenen pohjustaja, https://www.lumene.com/fi/meikit/kasvot/pohjustus/invisibleillumination/instant-glow-nestemainen-meikinpohjustaja-sk-30-81854.html. Nyt mulla ei ole ollut tota, mutta ainakin kesää kohden ajattelin hankkia taas tuon! Ja vielä yksi vinkki, tätä Pixin Mistiä on ihana suihkia meikin päälle, https://www.lyko.fi/pixi/pixi-makeup-fixing-mist.

   Voin kyllä sanoa, että varsinkaan päivän päätteeksi meikki ei ole täälläkään päässä aina freesi ja kuulas, vaan just sellainen eloton ja tunkkainen 😅 Oon kuitenkin hyväksynyt, että näin talvisaikaan mun on mahdotonta saada meikkipohjasta yhtä freesiä kuin kesällä, kun iho on niin kuiva vaikka kuinka kosteuttaisi!

   1. Ihanaa, kiitos näistä vinkeistä! Tuo Lumenen tuote oli mulle täysin tuntematon ja muitakaan noista en ole kokeillut eli kokeiluun menee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *