Näitä meikkituotteita käytän nyt

Olen viime aikoina saanut paljon kysymyksiä meikistäni – mitä tuotteita käytän meikkipohjaan, millä teen tummemman silmämeikin, mitä huulipunaa käytän? Lupasin tehdä tällaisen kattavan postauksen kaikista tällä hetkellä eniten käyttämistäni meikkituotteista, joten täältä pesee!

Meikki2

Erityisesti meikkipohja on herättänyt viime aikoina kysymyksiä, joten aloitetaan sillä. Viime kuukausina olen käyttänyt tätä Lancômen Teint Idole Ultra Wearia* (sävy 01), jonka alle laitan vielä YSL:n Top Secrets Instant Moisture Glow -pohjustajaa tuomaan kosteutusta. Yksinään tämä meikkivoide on minulle liian kuivaa, joten se vaatii alle jonkin kosteuttavan primerin. Tietenkin kerrostan iholle myös kasvovettä, seerumia ja päivävoidetta, sillä kunnon kosteutus on kaiken A ja O, mutta tämä primer on viimeinen silaus. Meikkivoidetta tykkään levittää kostutetulla Beautyblenderillä.

Meikki5

Tätä Smashboxin Cali Contour Palettea* olen käyttänyt jo varmaan pari vuotta, tämä on ihan mieletön tuote. Samassa paletissa on varjostusväri, pari korostustuotetta, aurinkopuuteri sekä poskipuna. Pigmentti on todella riittoisaa, kuten näkyy niin tämä sama parin vuoden takainen paletti on kestänyt hyvin jokapäiväistä käyttöä. Sävyt ovat myös ihan täydelliset, käytän tätä muuten usein silmämeikin tekoonkin. Todellinen monitoimipaletti siis! Välillä kaipaan puuterimaisen highlighterin sijaan voidemaista ja tällöin käytän tätä täällä esittelemääni  Kora Organicsin ihanaa kuultovoidetta*.

Meikki3

Puuterina minulla on käytössä YSL:n universaali valkoinen Poudre Compacte Radiance Perfectrice Universelle –puuteri. En tykkää kovin vahvasti puuteroidusta lopputuloksesta, joten sudin tätä aika kevyesti kasvoille. Tummat silmänaluset piilotan (tai yritän piilottaa, hehe) juuri viimeksi lentokentältä ostamallani Giorgio Armanin Power Fabric Concealerilla (sävy 2), jonka koostumus on ihanan kevyttä ja kosteuttavan tuntuista, mutta se kuitenkin peittää hyvin. Lopuksi viimeistelen vielä meikkipohjan pixin ihanalla Makeup Fixing Mistillä, joka ikään kuin “sulattaa” meikin, eikä jätä sitä niin kuivan näköiseksi. Tämä on ihana tuote!

Meikki7 Meikki6

Sitten silmämeikkiin! Jos haluan ihan vaan freesin perusmeikin arkeen, laitan ainoastaan tuota estelle & thildin vaaleaa helmiäistä luomiväriä sävyssä Marble*. Usein käytän silmämeikissä lisäksi ruskean sävyjä, kuten tämän Lancômen French Nude -paletin sävyä toisena oikealta (sitä myös näissä kuvissa). Kuten ylempänä totesin, joskus teen silmämeikin myös tuon Smashboxin paletin lämpimillä sävyillä, joilla saa kivasti sellaista pronssista hehkua. Ennen joulua ottamieni ripsienpidennysten myötä en luonnollisesti käytä ripsiväriä, joskus lähempänä huoltoa laitan rajauksen tai jos haluan muuten vaan iltameikkiin intensiivisempää ilmettä.

Meikki4

Kulmatuotteista olen ihastunut Maybellinen Brow Ultra Slim -kynään, jonka ohuella kärjellä saa tehtyä kivan tarkkaa jälkeä ja karvamaisia vetoja. Käytin ennen yhtä L’Oréalin vastaavaa, mutta siinä ärsytti toisessa päässä ihan turhaan oleva highlighter, kun taas tässä on sen tilalla kaivattu kulmakarvaharja. Todella hyvä kulmatuote, myös ihmeen riittoisa! Joskus jos en halua niin skarppeja kulmia, mutta kaipaan kuitenkin vähän väriä ja ryhtiä ohuihin haituviin, niin käytän tätä benefitin Gimme Brow -kulmavahaa, jonka olen ostanut Nycistä tällaisena matkakokoisena.

Meikki1

Viimeisenä vielä muutama huulituote, joihin olen hulluna! Kaksi ehdottomasti eniten käyttämääni huulipunaa ovat Lancômen L’absolu Mademoiselle Shine -puna sävyssä 232 Mademoiselle Plays, sekä oikeanpuoleinen hieman vaaleanpunaisempi nude YSL:n Rouge Volupté Shine, sävy 9 Nude in Private. Näissä on molemmissa aivan ihanat sävyt ja kosteuttava koostumus, lemppareita jo pitkän ajan takaa! Huulikiiltoja en käytä niin ahkerasti, mutta joskus jos haluan vähän punan päälle, niin käytän esimerkiksi tätä Estée Lauderin huulikiiltoa sävyssä Brazen Puff *.

* testiin saatu tuote

7 thoughts on “Näitä meikkituotteita käytän nyt

 1. Olen itsekin harkinnut ripsienpidennyksiä, mutta en ole uskaltautunut ottamaan, koska pelkään bimbo-efektiä 😅 Olisi kiinnostavaa kuulla miltä ripset ovat tuntuneet, oliko helppo sopeutua tai tuntuiko yhtään, että olisivat ”too much”? Mukavaa loppuviikkoa! Yt. Sanna

  1. Mulla on ollut aikaisemminkin ripsienpidennykset, mutta nyt on ollut välissä parin vuoden tauko edellisestä kerrasta. Ammattitaitoinen tekijä osaa kyllä laittaa juuri sinulle sopivat ripset, jotta vältytään juuri siltä too much -efektiltä ja ihan liian paksuilta tai pitkiltä ripsiltä 🙈 Itse myös toivoin nimenomaan luonnollisia pidennyksiä, niin olen tykännyt näistä kyllä tosi paljon! Yllättävän helppo oli näin tauon jälkeenkin tottua ripsiin, ainoa mihin pitää vähän kiinnittää enemmän huomiota on meikkien peseminen (ei öljypohjaisia tuotteita ja ei ehkä kannata hirveästi hinkata ripsiä). Nämä helpottavat kyllä paljon arjen meikkaamista, kun ei tarvitse laittaa ripsaria lainkaan ☺️

 2. Sulla on kyllä tosi luonnollisen näköiset nuo ripsienpidennykset! Aina yhtä ihanaa törmätä sellaisiin kaikkien superripsien joukossa :) Toki jokaisella on makunsa, eikä makuasioista voi kiistellä, mutta itse tykkään enemmän juuri tuollaisista luonnollisemmista.

  PS. YSL:n Volupté -punalle ääni täältä myös!

  1. Kiitos paljon Mia! Nämä on kyllä mustakin kivan luonnolliset, sellaiset liian paksut ja pitkät ripset ei olisi kyllä mitenkään mun juttu 🙈 Mutta makuasioita tosiaan, kuten sanoit!

   Ah, tuo YSL:n puna on ihan ykkönen!

 3. Hei! Mikä sävy sinulla on tuosta Maybellinen kulmakynästä? Tässä itse arvon kahden sävyn välillä kun netistä yritän ostaa. 😅

  1. Heippa Emilia! Mulla on sävy Medium Brown :) Pitäisi itsekin tilata uusi, kun tuo loppui juuri – kesti kyllä tosi pitkään!

   1. Kiitos! 😊 Nämä postaukset on muuten aina kivoja. Mukavaa kevään odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *