Me muutetaan Helsinkiin!

Voi vitsi, olen jo tovin odotellut, että pääsisin kertomaan teillekin yhdestä isosta muutoksesta!

Kohta 2,5 vuotta Tampereella on ollut aivan ihanaa aikaa (niistä ajoittaisista pienistä uuden kaupungin tuomista vaikeuksista huolimatta) ja Tampere on tuntunut paljon enemmän kodilta, kuin mitä osasin odottaa. Rakastan olla lähellä metsiä ja järviä, rakastan meidän ihanaa asuntoa ja rakastan tamperelaisten rennon rempseää asennetta. Samassa olen myös kaivannut tosi paljon kaupungin sykkeeseen Helsinkiin, jossa on ennen kaikkea suurin osa omasta tukiverkostani perheineen ja ystävineen. Myös monet niin poikaystävän kuin meidän yhteisetkin kaverit ovat näiden vuosien aikana muuttaneet Tampereelta pääkaupunkiseudulle, joten hinku sinne takaisin on alkanut herätä meillä molemmilla. Alunperinkin tiesimme tämän olevan vain väliaikainen etappi määrittelemättömän ajan, ja näin parin vuoden jälkeen meillä molemmilla alkoi vahvistua ajatus siitä, että on hiljalleen aika palata Helsinkiin.

Kevät tuntui oikealta ajalta muuttaa sopivasti ennen kesän häitä, joten laitettiin pyörät pyörimään. Nyt poikaystävän työkuviot ovat selvillä, ja hän aloittaa huhtikuun puolella työt Helsingissä. Olen niiin onnellinen, voi vitsit! Minulle tämä on tietysti tosi iso ja odotettu muutos, sillä en ole asunut kotikaupungissani Helsingissä vakituisesti sitten vuoden 2013 muutettuani ensin Vaasaan opiskelemaan ja sen jälkeen suoraan Tampereelle. En malta odottaa, että ihan pian asun pitkästä aikaa samassa kaupungissa perheen ja ystävien kanssa, eikä tarvitse myöskään suhata enää työjuttujen perässä kahden kaupungin väliä. Voi ihan oikeasti asettua yhteen paikkaan <3

Helsinki

Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että laitamme pian meidän asunnon myyntiin – vink vink jos joku siellä ruudun takana etsii Tampereelta ihanaa kaksiota Pyynikiltä. Tästä tulee kyllä olemaan vaikea luopua – voi kun tämän voisi vaan teleportata toiseen kaupunkiin! Toivotaan kuitenkin, että löydetään meille ihana koti sitten Helsingin päästä :)

4 thoughts on “Me muutetaan Helsinkiin!

  1. Voin kyllä kuvitella miten ihanalta muutto tuntuu, loppukeväästä nimittäin tarkoitus palata itsekin Helsinkiin neljän ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen :) Hurjasti onnea ❤️

    1. Voi vitsi ihanaa! Ihan eri tilanne vielä, kun palaat ulkomailta etkä sentään vaan näin parin tunnin matkan päästä Suomen sisältä 🙈 Super kivaa, että pääset takaisin Suomeen ja Helsinkiin 💗

  2. Oi että miten ihanaa, tosi paljon tsemppiä muuttoon ja asunnon etsintään! *.* Aiheeseen liittyen kannattaa kuunnella Sitkun Helsinkiin-biisi jos et oo vielä siihen törmänny :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *