Kahden viikon loman jälkeen

Upeaa uutta vuotta kaikille! <3 Vitsi miten kiva onkin olla takaisin linjoilla joululoman jälkeen! En ole näiden kohta kahdeksan vuoden aikana koskaan aiemmin pitänyt kahden viikon lomaa blogista, joten tuntui oudolta avata läppäri tänään. Minähän olin tulossa kirjoittelemaan tänne jo viikon jälkeen ajastaakseni jotain meidän Pariisin reissun ajaksi, mutta olin vahingossa ottanut Helsinkiin pelkän tyhjän läppärisuojuksen. Tällaista mokaa ei ole käynyt ikinä ennen, joten otin sen universumin merkkinä siitä, että jatka hölläilyä vielä hetki. Loma tekikin tosi hyvää, sillä nyt pää on täynnä ideoita ja odotan innolla, mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan!

Koska tässä on tullut pidettyä hiljaiseloa, niin tässä pieni recap siitä, mitä kahden viikon aikana on tullut tehtyä!

Pariisiasu3

Loman aikana…

…vietin ihanan joulun ensin oman perheeni luona Helsingissä ja sitten vielä joulupäivänä Tampereella poikaystävän perheen kanssa. Oli parasta vaan nauttia läheisten seurasta, syödä hyvin, ulkoilla, pelata lautapelejä ja katsoa leffoja.

…katsoin tuhottomasti TV-sarjoja, muun muassa Crownin 3. kauden, koukuttavan YOU -sarjan tokan kauden sekä CMoresta löytyvän paljon kehutun A Million Little Thingsin. En halua edes ajatella, miten monta tuntia noiden kaikkien katsomisesta tulee yhteensä :’D

…avasin läppärin vain pari hassua kertaa ja nekin vain lähinnä juuri sarjojen katselua varten.

…kokkailtiin uudenvuodenaattona ruokaa kaveripariskunnan kanssa, mutta lähdettiin kuitenkin ajoissa ja toivotettiin uusi vuosi tervetulleeksi kotona matkalaukkuja pakkaillen.

…tehtiin nimittäin poikaystävän kanssa minireissu Pariisiin, jonne lähdettiin heti ensimmäisenä päivän aamuna. Oltiin haaveiltu Pariisista koko syksy, ja lopulta päätettiin startata vuosi 2020 siellä. Sieltä ovatkin myös nämä postauksen kuvat!

…sairastettiin poikaystävän kanssa raju ruokamyrkytys reissun viimeisenä iltana, joten vika vuorokausi menikin siitä toipuessa. Ei niin kiva lopetus lomalle, mutta tästä episodista huolimatta meillä oli aivan ihana Pariisin matka!

Pariisiasu4

Coat / &Other Stories
knit / H&M Premium Quality
bag / Chanel
sunglasses / Karl Lagerfeld

Tästä on hyvä startata vuosi 2020 <3

5 thoughts on “Kahden viikon loman jälkeen

 1. Itsellä oli myös joulun jälkeen parin viikon some- ja blogitauko ja ai että kun teki hyvää! :) Nyt jaksaa itsekin ihan eri tavalla miettiä tätä tulevaa vuotta ja tehdä juttuja. YOU oli muuten ihan älyttömän hyvä sarja! <3 Onneksi sekin taitaa jatkua :) A million little things mulla vielä odottelee, mutta onpahan ainakin jotain katsottavaa. Ihanaa tulevaa vuotta <3

  1. Oi vitsi, uskon! Ihan kunnon sometauko olisi voinut kyllä tehdä hyvää itsellekin, mutta en malttanut olla kokonaan poissa 🙊 YOU oli kyllä koukuttava, tykkäsin ehkä tästä tokasta kaudesta vielä enemmän kuin ekasta. Ja ah, olen kade että sulla on A Million Little Things vielä kokonaan katsomatta! Se oli ihana, joten suosittelen 😍

   Samoin sinulle Cami ihanaa alkanutta vuotta! 💗

 2. Jee ihanaa kun olet takaisin <3 Kävin täällä kurkkimassa melkein päivittäin, jos jotain olisi vahingossa tippunut :D Mutta ihanaa myös, että sait pidettyä lomaa. Se tekee meille kaikille aina välillä hyvää :)

  1. Ihanaa että te olette yhä siellä ruudun toisella puolen, olikin jo ikävä 😍 Ja just näin, ihan jokaisesta työstä tarvitsee joskus lomaa, vaikka siitä miten paljon tykkäisikin :) Nyt on kuitenkin taas ihan uutta virtaa ja inspiraatiota täynnä!

   Toivottavasti sulla oli Johanna ihana joulu ja uudenvuodenvaihde! 💗

 3. Olit ehdottomasti lomasi ansainnut, mutta ihanaa myös kun olet takaisin!<3 YOUn toka tuokkari täällä just menossa, se on kyllä hyvä! Ja onneksi ruokamyrkytys tuli vasta viimeisenä iltana ettei mennyt koko reissu ihan plörinäksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *