Ihonhoitoa ACOn kanssa ja viisi suositusta

Kaupallinen yhteistyö: ACO

Vuoteni ACO Gangin brändilähettiläänä alkaa pikkuhiljaa tulla päätökseen. On ollut niin kivaa olla osa tätä porukkaa ja päästä tutustumaan brändiin tarkemmin! Olen oppinut viimeisten kuukausien aikana paljon uutta – tiesittekö esimerkiksi, että ACOlla on jo 80:n vuoden kokemus ihonhoidosta sen tultua markkinoille Ruotsissa ensimmäistä kertaa vuonna 1939? Tänä päivänä ACOn omassa tuotekehityslaboratoriossa Ruotsissa kehitetään niin lääkevalmisteita kuin ihonhoitotuotteitakin, ja tuotekehityksen aikana arvioidaan aina ainesosien hyödyt, teho ja turvallisuus sekä ihmiselle että ympäristölle. Seuraava lause kiteyttää hyvin ACOn filosofiaa: “Koska me työskentelemme sekä lääkevalmisteiden että kauneudenhoitoaineiden parissa, tuotteissamme yhdistyy näiden molempien maailmojen parhaat ominaisuudet.” 

Tällainen korkealaatuinen apteekkisarja onkin juuri sitä mitä herkkä ja atooppinen ihoni tarvitsee. Tämän kuluneen vuoden aikana olen kyllä päässyt niin paljon syvemmälle brändiin ja tutustunut moniin minulle ennestään tuntemattomiin huipputuotteisiin! Useat tuotteet ovat löytäneet vakkaripaikkansa kylpyhuoneen kaapista, lokakuussa vinkkailinkin kolmesta omasta suosikistani (joista Micellar Cleansing Water on edelleen ihan ykkössuosikkini!) ja nyt olisi aika jakaa vielä muutamia ACO-lemppareitani.

ACO_tammikuu1 ACO_tammikuu3

ACO Body Lotion Rich

ACOn kosteuttavista vartalotuotteista on tullut vakiotuotteitani ihonhoidossa, ja aina edellisen purnukan loputtua olen kipaissut apteekista uuden. Nyt talvella olen käyttänyt tätä hoitavaa ja ravitsevaa vartalovoidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti, mutta ei jätä ihoa sellaiseksi tahmaiseksi, joten tätä voi huoletta käyttää niin aamuin ennen pukeutumista kuin illoinkin. Tämä on miedosti hajustettu, mutta kuten kaikissa ACOn tuotteissa, tässäkin tuoksu on miellyttävä, eikä missään nimessä liian voimakas.

ACO_tammikuu4

ACO Face Rescue Mist

Tämä yksi suosikeistani onkin vilahtanut blogissa ja IG Storyissa jo aiemmin, nimittäin kosteuttava kasvosuihke. Toimii esimerkiksi kesäkuumalla kasvojen freesaajana, lentokoneessa kuivan ihon kosteuttajana tai sitten tähän aikaan vuodesta tuomaan muuten vaan lisäkosteutusta. Suihkin tätä usein meikin päälle päivän mittaan ja tuoksu on tässä ihana, tosi fresh! Elättelen yhä toiveita, että tästä tulisi vielä pienempi matkakokoinen puteli.

ACO_tammikuu7

ACO Face Renewing Face Oil & ACO Special Care Moisturising Shower Oil

Jos kaipaat suht edullista, mutta toimivaa kasvoöljyä, niin käänny ACOn puoleen. Tämä Renewing Face Oil tuo heti kosteutusta iholle, mutta on kuitenkin miellyttävän kevyt, eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tätä voisi muuten myös sekoittaa suoraan kasvovoiteeseen, täytyy testata sitäkin joskus! Toinen öljysuosikki löytyy suihkun puolelta vartalolle, viimeksi vinkkasin toisesta vaihtoehdosta, mutta tykkään myös tästä Special Care -sarjan erittäin kuivalle ja herkälle iholle tarkoitetusta suihkuöljystä. Etenkin tähän aikaan vuodesta suosin suihkuöljyjä, sillä ne eivät kuivata ihoa toisin kuin vaahtoavat suihkugeelit.

ACO_tammikuu2

ACO Sun Self Tanning Lotion

Viimeisenä vielä yksi tuoreempi lemppari, sillä tämän ACOn itseruskettavan voiteen löysin itse asiassa vasta loppuvuodesta. Näin talvella en pysty käyttämään mitään “tujumpia” itseruskettavia, sillä ne ärsyttävät kuivaa ihoani entisestään ja rusketus jää myös aina laikuille ihon kuiviin kohtiin. Tämän voiteen kanssa sitä ongelmaa ei kuitenkaan ole, mutta lopputuloksena on kuitenkin luonnollisen kaunis päivetys. Ystävänikin kehaisi näitä kuvia otettaessa, että onpas sulla päivettyneet sääret. Voidetta on myös helppo levittää tasaisesti kaikkialle ilman ärsyttäviä rajoja. Tämän levittämiseen en poikkeuksellisesti käytä mitään kinnasta, sillä voide ei ole niin tahraavaa, mutta kädet kannattaa kuitenkin tietysti pestä levityksen jälkeen. Ihan huipputuote!

ACO_tammikuu8

Onko teillä jotain omaa ACO-suosikkia, tai oletteko ehkä löytäneet jonkin uuden vakkarituotteen suositusteni kautta?

2 thoughts on “Ihonhoitoa ACOn kanssa ja viisi suositusta

  1. ACO:n itseruskettaviin tutustuin itekin nyt vihdoin viime kesänä, ja ne kyllä pääsi heti suosikkien joukkoon! Sekä vartalolle mutta erityisesti kasvoille tarkoitettu voide on ihan viikoittaisessa käytössä :)

    1. Tykkään kyllä super paljon tuosta Self Tanning Lotionista! Kasvojen itseruskettavia olen jotenkin huono käyttämään, joten täytyypä korkata tuo kasvoille tarkoitettu voidekin – kiitos suosituksesta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *