Hyvää energiaa

Olen viettänyt koko tämän alkuviikon Helsingissä, kunnes tänään palaan takaisin Tampereelle. Päiväni ovat olleet täynnä niin kivaa ohjelmaa asiakastapaamisista ystävien ja perheen näkemiseen, että olen jotenkin täynnä sellaista hyvää energiaa. Yleensä täällä käydessäni olen aika täyteen buukattu ihan jo työjuttujen osalta, mutta nyt tällä kerralla olen saanut raivattua kalenteriin paljon aikaa ystäville. Erityisen iloinen olen siitä, että olen ehtinyt nähdä rauhassa ajan kanssa muutamia ystäviä, joiden kanssa ei olla treffattu hetkeen erinäisten kiireiden myötä. Kaikkien näiden näkemisten jälkeen minut on vallannut niin hyvä ja energinen fiilis, kyllä ystäville vaan kannattaa aina järjestää aikaa <3 Lisäksi olen viettänyt äidin kanssa yhteistä kaupunkipäivää ja kahvitellut siskollani, joten paljon ihanaa laatuaikaa läheisten kanssa. Helsinki-päivistä on todellakin otettu kaikki ilo irti!

Sade2 Sade1

Hyvän energian flow vaan jatkui, sillä eilen meillä oli vielä Asennemedian oma työhyvinvointipäivä, jota olin odottanut innolla. Arvostan suuresti sitä, että tällaista järjestetään meille yrittäjille, vaikka ei olisi yrityksen puolesta siihen mitään velvollisuutta. Päivä oli tosi inspiroiva – kuunneltiin ihanan Adaman puheenvuoroa mindfulnesista, käytiin testaamassa laitepilatesta ja askarreltiin jokainen omat unelmakartat (tähän aiheeseen palaan vielä myöhemmin). Karttojen askartelu ja sopivien tekstien tai kuvien löytäminen lehdistä tuntui alkuun haastavalta, mutta lopputuloksesta tulikin oikein hyvä. Unelmakarttojen lisäksi saatiin vielä mukaan kortit, joihin jokainen oli kirjoittanut saajalle jotain kivaa ja henkilökohtaista, niiden lukeminen sai kyllä valtavan hymyn huulille <3

Laitepilateksesta muuten jopa hieman innostuin, vaikkakin ehdimme saada vain kevyen 30:n minuutin nopean “introtunnin”. Sekin kuitenkin tuntuu näin seuraavana päivänä etenkin vatsalihaksissa, joten voin vaan kuvitella miten tehokas tunnin treeni olisi! Googlailin jopa jo paikkoja Tampereelta, josko uskaltautuisin jollekin alkeiskurssille. Olen niin pitkään miettinyt, että haluaisin aloittaa jonkun uuden lajin, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään.

Sade3

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikko tähän asti, ihanaa torstaita! <3

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *