Hotellivinkki Pariisiin: Hotel Panache

Pariisin reissusta on kulunut jo useampi viikko, mutta halusin vielä postata meidän ihanasta hotellista. Jos joku vaikka sattuu olemaan vailla hotellivinkkiä Pariisiin, niin täältä tulee iso suositus! Bongasin Hotel Panachen joskus syksyllä erään norjalaisen vaikuttajan Instagramista hänen kysyttyä seuraajiltaan suosituksia, ja laitoin ihanan näköisen boutique-hotellin itselleni ylös. Kun lopulta päätettiin lähteä Pariisiin ja aloitettiin selailemaan hotelleja, niin katseltiin useampia vaihtoehtoja eri alueilta. Katseltiin muun muassa Marais’n aluetta, mutta hinnat olivat siellä aika paljon korkeammat, joten tultiin toisiin aatoksiin. Lopulta palattiin tähän alunperin mielessä olleeseen Hotel Panacheen, joka sijaitsee yhdeksännessä kaupunginosassa. Sijainti osoittautuikin tosi kivaksi, lähellä oli useampia kivoj aamupalakahviloita ja kuljettiin kaikkialle näppärästi kävellen. Askeleita kertyikin päivälle helposti melkein 20 000, joten käveltyä tuli todella paljon!

Hotellivinkki Pariisiin Hotellivinkki Pariisiin Pariisi hotelli

Ja itse hotelli oli kyllä niin kaunis! Aula ja hotellin yhteydessä oleva kahvila on sisustettu upeasti (hello sisustusinspis), huoneet ovat tyylikkäitä ja parvekkeelta pääsi ihastelemaan kadun vilinää. Hotellin omilta sivuilta sai muuten hieman paremman tarjouksen kuin Bookingista – näin onkin muuten usein ollut, joten kannattaa aina tsekata myös hotellin omat sivut. Tämä isompi huone oli vielä hyvässä alennuksessa! Hinnat kyllä vaihtelevat ilmeisesti aika paljon – ystävä kertoi katsoneensa samaa hotellia kesällä ja hinnat olivat tuolloin huomattavasti korkeammat, kuin mitä me maksoimme näin sesonkiajan ulkopuolella.

Myös palvelu oli Panachessa tosi hyvää. Ensimmäisenä päivänämme henkilökunta ystävällisesti etsi meille avoinna olevaa ravintolaa (1. tammikuuta kun oli pyhäpäivä) ja soitteli ravintoloihin varmistaakseen meille auki olevan lounaspaikan. Hotellin ainoana miinuksena on huonot äänieristykset ja sekä muista huoneista että kadulta kantautuvat äänet, joten herkkäunisten kannattaa varautua korvatulpilla. Muuten olimme kaikkiaan tosi tyytyväisiä hotellivalintaan!

Pariisi hotelli Pariisi hotelli

Totesin poikaystävällekin matkan aikana, miten nautin niin paljon matkustaessa kaikesta tällaisesta estetiikasta ja kauniista ympäristöstä, vaikka “hotelliin mennäänkin vain nukkumaan”. Toki niitäkin reissuja on ollut esimerkiksi vaihtovuotenani, kun ollaan otettu vaan joku mahdollisimman halpa majoitus, mutta nykyään tykkään panostaa hotelliin. Ja kyllä tälläkin reissulla iloitsin viihtyisästä ja siististä hotellihuoneesta viimeistään siinä vaiheessa, kun vietettiin se reissun viimenen ilta ruokamyrkytyksen kourissa sängyn ja kylpyhuoneen väliä ravaten :’D Onneksi oli siis sentään ihana huone, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *