Winter Gear

Tämä asu on itse asiassa tismalleen viikon takaa, mutta kevyt lumipeite ja pikkupakkanen on tällä välin vaihtunut jo harmauteen ja mustaan maahan. Vitsi miten paljon nautin, kun Tampereella oli edes pienen hetken lunta! Valoa on niin paljon enemmän, ulkona on mielettömän kaunista ja näin koiranomistajan näkökulmastakin pakkanen on paljon mukavampi (ja varmasti myös itse märkää inhoavan koiran mielestä). Toivotaan, että lumi tekisi vielä paluun tai ainakin viimeistään jouluna maa olisi valkoisena.

Harvoin tulee ikuistettua tällaisia ihan perus arkiasuja talvivaatteiden kanssa, mutta ainakin itse tykkään katsoa myös näitä ja kerätä inspistä nimenomaan siihen arkipukeutumiseen. Ostin tämän beigen Elvinen Essa -toppaparkan jo aiemmin syksyllä (INCH” Storesta, josta tosin näyttää olevan jo loppuunmyyty) ja tämä on kyllä nyt jo ilahduttanut paljon viileinä päivinä. Yksinkertainen malli on myös kaupunkikelpoinen, ja vuori sekä vedenpitävä kangas pitävät huolen siitä, että tällä pärjää niin sateella kuin pakkasellakin. Loistava hankinta siis! Jalassa taas ovat muutaman vuoden takaiset aleista löydetyt Timberlandit, ja päässä vielä suosikkipiponi Samsøe & Samsøelta. Montaa pipomallia olen kokeillut, mutta tämä vaan istuu minulle parhaiten, joten hankin tämän tälle vuodelle myös ruskeana. Tällaisissa talvitamineissa siis painelen, jos vaan tulisi nuo ihanat pakkaskelit takaisin!

Joulukuu3 Joulukuu2 Ulkoasu Ulkoasu4

Beanie / Samsøe & Samsøe
knit / H&M Premium Quality
coat / Elvine
jeans / Won Hundred
boots / Timberland

Photos: Anette Marie / Edit by me

2 thoughts on “Winter Gear

  1. Ihana tuo pipo! Muuten onko sulla suositella jotain ulkoista kovalevyä tms? minne tallennat/säilöt sun kuvat? :)

    1. Kiitos Tiina, tämä on kyllä mustakin ihana! En oikein osaa suositella mitään tiettyä, mulla on ollut käytössä useampia ja vähän mitä sun sattuu merkkiä, Transcendin taitaa olla viimeisin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *