Joulutunnelmaa Helsingissä

Viime viikon lopulla vietettiin ystäväni Riikan kanssa Helsinki-päivää. Oltiin sovittu se kalenteriin jo hyvissä ajoin joulukuun alussa, kiva kun oli jotain mitä odottaa! Olen todennut, että parasta aina lyödä tällaiset suunnitelmat lukkoon ja sopia päivä etukäteen, tai muuten voi jäädä helposti pelkälle suunnitteluasteelle. Hypättiin aamusta junaan ja puksutettiin kohti Helsinkiä, jossa meidät toivotti tervetulleeksi täysi auringonpaiste ja jouluvaloissa kylpevä kaupunki. Niin kuin Riikka juuri kirjoitti omassa IG-kuvassaan, voisi Tamperekin panostaa jouluvaloihin hieman enemmän. Ne tuovat niin paljon iloa pimeyteen ja Helsingin jouluvalot kaunistuvat kyllä vuosi vuodelta!

Käytiin heti ensimmäiseksi Tuomaan markkinoilla kiertelemässä. Oltiin suuntaamassa seuraavaksi lounaalle, joten Wayn puurot jäi tällä kertaa syömättä, mutta napattiin glögit ja käytiin läpi markkinoiden pieniä kojuja. Aamupäivän kiertelyn jälkeen lounastettiin Söderissä yhdessä ACO:n poppoon kanssa ja paketoitiin lahjoja ilahduttamaan Ensikodin asukkaita. Tästä jäi kyllä niin hyvä mieli, ihana että perheet saivat paketit kuusen alle. Iltapäivästä poikettiin vielä Mujissa, tehtiin parit lahjaostokset ja vietettiin pitkä tovi Papershopissa joulukortteja ja paketointitarvikkeita valiten. Illaksi palattiin sitten takaisin Tampereelle, junamatka meni kyllä niin levottomissa tunnelmissa ja nauroin monesti vedet silmissä. Kiitos vielä Riikka ihanasta seurasta <3

Helsinki5 Helsinki2 Helsinki4 Helsinki3 Helsinki6 Helsinki1

2 thoughts on “Joulutunnelmaa Helsingissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *