If Santa was real…

Tänään agendallani on joululahjaostokset! Kaikki lahjat ovat vielä ostamatta (yhtä pientä poikaystävän lahjaa lukuunottamatta), joten ajattelin tänään käydä viimein hankkimassa suurimman osan. Ostoslistallani on lähinnä sisarusten lasten lahjoja, sillä kuten olen jossain maininnutkin, emme oman perheen aikuisten kesken enää anna lahjoja. Listalta löytyy siis niin Herra Hakkarainen -kirjaa, Frozen-juttuja eräälle pikkiprinsessalle ja Legoja! Jos nyt kuitenkin kuvitellaan että Joulupukki olisi olemassa ja voisin kirjoittaa oman unelmien lahjatoivelistani, niin sieltä voisi löytyä muun muassa seuraavia juttuja…

Joululahjat

Svenskt Tenn kynttelikkö, Soft Goat kashmirsetti, Gauhar Helsinki korvarenkaat, Dyson Airwrap, Ferm Living Shell -ruukku,  Anno huonetuoksu, Tuias keramiikkaa, Classic Collection tyyny, Granit tuoksukynttilä

Kashmirtuotteistaan tunnetun Soft Goatin ribattuja kashmirhousuja olen ihastellut koko syksyn, näihin olisi ihana kääriytyä niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolellakin. Vaikka on sitä joulupyjamassakin koiraa viety iltapissalle, haha. Korvakorut ovat edelleen tämän hetken korusuosikkejani ja kaipaisin jotain siroja kultaisia renkaita, nämä Gauhar Helsingin yksilöt näyttävät tosi kauniilta, myös Pernille Corydonilla on tosi kivoja yksinkertaisia koruja. Toivelistalleni on myös päätynyt Dysonin kehuttu Airwrap Styler, joka kuulostaisi vastaukselta tukkajumalien rukouksiini. Sillä on vaan ihan hullu hinta, enkä ainakaan ensin testaamatta uskaltaisi Joulupukin rahoja rahojani tähän laittaa.

Kotijuttuihin siirtyen – messinkinen Svenskt Tennin kynttelikkö on ollut haavelistallani jo useamman vuoden, se on mielestäni upea. Niin on kuitenkin hintakin, mutta ehkä vielä joskus toteutan tämän sisutushaaveeni! Svenskt Tennillä on muuten Stockalla oma Pop up näin joulun alla, mikäli kiinnostaa hypistellä merkin tuotteita luonnossa. Jos jatketaan kotijutuilla, niin iskin aiemmin Lindan blogissa silmäni tähän Ferm Livingin Shell -ruukkuun, joka olisi kaunis koriste. En myöskään panisi pahitteeksi Annon huonetuoksua, Classic Collectionin tyynynpäällistä, käsintehtyä ja uniikkia Tuiaksen keramiikkaa tai  Granitin huumaavan tuoksuista kynttilää.

Onko teillä jotain tiettyä toivelistalla?

5 thoughts on “If Santa was real…

  1. Mullakin on ollut mielessä joku hyvälaatuinen kashmirsetti ja sitten tuo Dysonin airwrap styler. Ainakin Helsingin Stockalla on ollut mahdollista varata aikaa hiustenmuotoiluun siihen Dysonin pisteelle 😊 Hinta on kyllä aika suolainen eli saisi kyllä täyttää sitten kaikki toiveet 😄

    1. Joo hei just katselinkin niitä aikoja ja ajattelin varata, niin pääsee testaamaan tuota ihmevekotinta 🙈 Hinta on kyllä ihan kreisi, lopputulos näyttää vaan niin hyvältä että pakko päästä itse kokeilemaan!

      1. Jos menet käymään Stockalla kokeilemassa niin kerro toki sun mielipide :D olis mielenkiintoista kuulla onko hintansa arvoinen. :)

  2. Moikka! Mä ostin tuon dysonin vempeleen kesällä🙈 Mun hiukset on kuitenkin liian lyhyet että saisin sillä kiharaa aikaiseksi. Olen kokeillut kihartaa ja myös sitä tuuhentavaa harjaspäätä, mutta loppupeleissä ainoa mitä olen käyttänyt on hiustenkuivain. Jos siis käyt testaamassa stockalla tota ja päätät sen hankkia, niin olisin halukas myymään omani!🙈

    1. Moikka Eve! Eiikä miten harmi, että se onkin ollut hutiostos 😩 Täytyy tosiaan joo itse käydä eka testaamassa, koska ei mitään hajua miten se toimii tällaiselle ohuelle tukalle. Mäpä pidän siis sut mielessä ja otan yhteyttä, jos päädyn tuon hankkimaan! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *