Tuoksukynttilä -vinkki

Kauniit tuoksukynttilät ovat heikkouteni. Olen yleensä ostanut kerran syksyssä yhden hieman spesiaalimman, näissä kun on yleensä aika suolaiset hinnat, niin ei raaski ostaa sen useammin. Muistan miten minun ja poikaystävän ensimmäisellä yhteisellä reissulla Pariisissa halusin käydä Jo Malonen liikkeessä ja ostaa tuoksukynttilän, jonka hinnan kuultuaan hänen leukansa loksahti auki. Kuka maksaa noin paljon kynttilästä?! Vielä vuosia sen jälkeen olen joskus näyttänyt hänelle, että tämä on muuten se sama kynttilä, jonka silloin ostin, haha. Vasta tänä syksynä raaskin kuitenkin viimein polttaa sen loppuun, joten näistä on iloa pitkäksi aikaa.

Malia1

Nyt kuitenkin vaviskaa Diptyquet ja Jo Malonet, tässä on kotimainen ihana Malia Company! Törmäsin ensimmäisen kerran Malia Companyyn Idan vinkattua soijavahasta valmistetuista kynttilöistä vastuullisempien joululahjojen listalla viime jouluna. Kiinnostuin yksinkertaisen tyylikkäästä ilmeestä sekä tietysti siitä, että Malian kynttilät on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. En kuitenkaan osannut tilata tuoksukynttilää netistä ilman mahdollisuutta nuuhkia niitä, kunnes vasta nyt syksyllä bongasin, että Malian kynttilöitä voi tuoksutella esimerkiksi kivijalkaliikkeessä Nougatissa Bulervardilla.

Lempparit3

Testailujen jälkeen muun muassa myskiä, orkideaa ja vaniljaa sisältävä Serenity -tuoksu oli ehdoton suosikkini, joten tästä tuli tämän syksyn tuoksukynttiläni. Tuoksu on i-ha-na, pidän tätä tällä hetkellä yöpöydälläni ja huumaava tuoksu tulvii nenään aina sänkyyn mennessäni. Vinkkinä siis ihana Malia Company, mikäli etsit itsellesi tuoksukynttilää tai mietit vaikka lahjaideaa yksinkertaista estetiikkaa ja kotimaisuutta arvostavalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *