Mitä miehelle joululahjaksi?

Kaupallinen yhteistyö: Sokos & Asennemedia

Mietinnässä joululahja miehelle? Viime viikolla jaoin vinkkejä naisten lahjoihin ja lupasin palata vielä joululahjoihin uudemman kerran, mutta tällä erää miesten lahjavinkeillä. Jostain syystä tykkään paljon enemmän keksiä miehelle lahjoja, en tiedä miksi! Ehkä syynä on se, että monet miehet tulevat harvemmin ostaneeksi itse itselleen mitään, mikä taas helpottaa lahjanantajan hommaa. Olinkin tähän postaukseen tuotteita valitessani ihan elementissäni – kiva päästä ideoimaan erilaisia lahjoja ja näistä on toivottavasti teillekin iloa!

Tässä tulee listattua monta sellaista lahjaideaa, joita olen itse viime vuosien aikana antanut omalle poikaystävälleni, joten ne on hyväksi todettu. Lisäksi aputonttu eli kuviinkin lahjottu poikaystävä oli mukanani Sokoksella valitsemassa tuotteita kuvauksia varten, joten nämä ovat saaneet kaksilahkeisenkin hyväksynnän :D Jos sinulla on siis vielä mietinnässä, mitä antaa esimerkiksi omalle poikaystävälle tai vaikka veljelle joululahjaksi, niin nyt korvat hörölle!

Joululahja miehelle

Kuten jo aiemmassa lahjapostauksessa totesin, niin pyjamat kuuluvat jouluun ja ovat tosi kiva lahjaidea myös miehelle. Miehelle valitsisin jonkin rennon ja mahdollisimman mukavan pyjaman, mitä voi käyttää myös ihan vaan oloasuna kotona. Kivoja pyjamia olisi löytynyt Sokokselta vaikka millä mitalla, mutta valkkasin lopulta tällaisen rennon mallin Tommy Hilfigeriltä. Housut ja paita on ostettavissa erikseen, mikäli lahjansaajalla ei ole tarvetta kuin ylä- tai alaosalle.

Joululahja miehelle

Kukapa mies ei tarvitsisi sukkia tai boksereita – ainakin meillä ne tuppaavat aina kummallisesti katoamaan jonnekin, joten alusvaatteille on ihan varmasti aina käyttöä. Näin joulun aikaan näitä löytyy kivoissa lahjapaketeissa, esimerkiksi kuvioituja ja vähän leikkisämpiä sukkia Marks & Spenceriltä, kun taas siistimpiä yksivärisiä Hugo Bossilta (metallirasian voisi muuten käyttää myöhemmin johonkin säilytykseen!). Bokserisetti taas on Calvin Kleinin.

Joululahja miehelle

Kenen muun mies käy salaa kylpyhuoneen purnukoilla, kun oma kasvovoide loppuu? Poikaystäväni on surkea ostamaan itselleen kosmetiikkaa (mikä taas näkyy minun mystisesti tyhjentyvissä rasvapurkeissa), joten tiedän hänen ilahtuvan kosmetiikkalahjoista. Olenkin monena jouluna ostanut hänelle jonkin kosmetiikkapaketin, muun muassa juuri näitä Bulldogin tuotteita, jotka ovat toimivia mutta suhteellisen edullisia. Tätä pakettia ja bambuhöylää katsoessaan hän fiilisteli, että ai tämä on tällainen parranajosetti. Taidanpa tietää, mitä hänen joululahjapaketistaan löytyy tänä(kin) vuonna.

Joululahja miehelle

Bongasin Sokokselta tämän Tiger of Swedenin kenkienkiillotussetin, jonka ostin itse poikaystävälleni juuri viime jouluna. Enkä suinkaan mitenkään vihjailuna, hän nimittäin pitää hyvää huolta nahkakengistään (paremmin kuin allekirjoittanut, kröhöm). Tällainen näppärä setti on kiva lahjaidea erityisesti miehelle, joka käyttää paljon vaikka puvun kanssa nahkaisia kenkiä, jotka vaativat hoitamista. Samalta osastolta löytyi myös hyvännäköinen villahuivi, joka kruunaa tyyliniekan talvilookin.

Sokos_Jonna4 Kuva2

Viimeisenä vielä pari kotoilujuttua. Kylpytakki on klassikkolahja miehelle, samoin kuin tohvelit! Jotain sellaista, mitä hän ei itse tulisi hankkineeksi, mutta mikä kuitenkin ilahduttaa ja mille tulee käyttöä. Annoin pari joulua sitten omalle poikaystävälleni kylpytakin lahjaksi ja se on ollut kovin mieleinen. Tämä Hugo Bossin kylpytakki on kyllä harvinaisen tyylikäs versio! Myös tohvelit ovat löytyneet joululahjapaketista vuosia sitten ja ne ovat niinikään yhä kovassa käytössä – etenkin tällaisessa vanhassa asunnossa tohvelit ovat tarpeen viileillä lattioilla tepastellessa. Valikoimaa olisi taas löytynyt laajalti, mutta mies itse valkkasi lahjavinkiksi nämä Hush Puppiesin ruskeat tohvelit.

Sokos_Jonna8

Tässä tuli taas monta lahjaideaa ja listaahan olisi voinut jatkaa vaikka kuinka! Laadukas neule, tyylikäs lompakko, kauluspaita… Jos teillä on jotain muita hyviä ideoita miesten lahjoihin, niin saa ehdottomasti laittaa tulemaan kommenttiboksiin. Kuten tässä tuli todettua, niin monet näistä olen vuosien mittaan jo antanut poikaystävälleni, joten uudet ideat otetaan ilolla vastaan!

2 thoughts on “Mitä miehelle joululahjaksi?

  1. Hei Jonna
    Ihana postaus ja kosmetiikka vinkki onkin hyvä idea miehelle.
    Edellinen joululahja vinkki miehelleni osui ainakin nappiin! Muutama vuosi sitten oli toinen yhteistyö postaus ja sieltä oli poimittuna vyö miehelle lahjaksi. Tämä vyö on ollut mieheni suosikki vuosia jo 😍

    1. Hei Pauliina! Voi miten kiva kuulla, että lahjavinkeistä on ollut iloa aiempinakin vuosina 😍 Ihana kun kommentoit ja rentouttavaa alkavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *