Kiitoksia ja viikonloppukuulumisia

Edellisen postauksen julkaiseminen jännitti ihan hurjasti, mutta heti ensimmäiset kommentit ja DM-viestit luettuani totesin, että onneksi uskalsin kirjoittaa aiheesta. Jos yksinäisyydestä julkisesti puhuminen voi tuoda vertaistukea yhdellekin ihmiselle, olen voinut tehdä jotain tärkeää omalla työlläni. Yllätyin kuitenkin, miten moni pystyi samaistumaan tekstiini ja löysi siitä tarttumapintaa, joten aiheesta ei selvästi puhuta tänä päivänä tarpeeksi. Viestejä ja kommentteja sateli niin paljon, etten ole vieläkään ehtinyt vastata ihan kaikkiin, mutta tämän postauksen julkaisemisen jälkeen jatkan kommentteihin vastaamista. Kiitos vielä jokaiselle, erityisesti teille jotka kirjoititte tänne blogin kommentteihin julkisesti omia tarinoitanne, joista on ollut varmasti vertaistukea kaikille muillekin <3 On aina lohduttavaa huomata, ettei ole omien kokemusten ja ajatusten kanssa yksin!

Perjantai2

Kiitoksista kuitenkin viikonloppukuulumisiin. Nämä kuvat ovat perjantailta Helsingistä, kun aurinko paistoi pitkästä aikaa täydeltä taivaalta ja oli ihana viettää aurinkoista aamupäivää keskustassa. Käytiin töiden lomassa pullakahveilla ja St. Georgen bakerykahvilan korvapuusti kiri kyllä ykköspaikalle omalla listallani Helsingin parhaissa korvapuusteissa, se oli täydellinen. Illaksi menin vielä extempore siskoni luo katsomaan fudispeliä, vaikka lähtökohtaisesti matsi ei oikein kiinnostanutkaan, mutta kyllähän siinä fiilis nousi! Lauantaina kahvittelin vanhempieni kanssa ja illalla meillä oli ystävien kanssa vuorossa Neljän tähden illallinen, vitsi olen iloinen että lanseerattiin tämä idea! Seuraavaa illallista odotellessa, se on sovittu vasta ensi vuoden puolelle (tuntuupa hurjalta puhua ensi vuodesta). Sunnuntaina käytiin poikaystävän siskon luona brunssilla ennen kuin palattiin takaisin Tampereelle, jossa vietin illan telkkarin ja Selviytyjät Suomen parissa.

Perjantai1

Super kiva viikonloppu, toivottavasti teilläkin oli onnistunut viikonloppu! Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille :)

Kuvat: Johanna Turpeinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *