Joululahjaideoita naiselle

Kaupallinen yhteistyö: Sokos & Asennemedia

Joko siellä ollaan tehty ensimmäiset joululahjahankinnat? Jotkut aikaiset linnut ovat varmasti jo käärineet lahjat paketteihinkin ja voivat tässä vaiheessa keskittyä pelkästään glögin juomiseen ja piparien rouskuttamiseen, mutta ainakin allekirjoittaneella on suurin osa vielä hankkimatta. Olisi kiva olla se tyyppi, jolla on aina homma hanskassa ja paketit valmiina jo kauan ennen joulua, mutta valitettavasti hanskat ovat ennemminkin kyllä hukassa, hahah. Mutta eipä siinä, vastahan ollaan marraskuun puolella, joten aikaa on vielä varsin hyvin! Emme anna enää oman perheen aikuisten kesken lahjoja keskittyessämme lasten paketteihin, mutta poikaystävälleni ja meidän molempien vanhemmille on aina ollut kiva keksiä jotain muistamiseksi. Mitä tulee joululahjoihin, kannatan ehdottomasti jotain oikeasti tarpeellista ja saajaa ilahduttavaa lahjaa, kuin turhan krääsän hamstraamista. On kuitenkin parasta, kun keksii jonkin lahjan, jonka tietää olevan täydellinen saajalleen!

Joka vuosi olen hieman helpottanut Joulupukin hommaa ja tehnyt postauksen joululahjatoiveista kooten erilaisia ideoita niin naisille kuin miehillekin. Postaukset ovat olleet aina tosi tykättyjä, joten olin iloinen päästessäni mukaan tähän Sokoksen joululahjakampanjaan! Tässä postauksessa vinkkaan eri lahjaideoista esimerkiksi äidille, siskolle tai tyttöystävälle, kun taas myöhemmässä postauksessa keskitytään miesten lahjoihin. Olen yrittänyt koota ideoita eri hintaluokista, jotta jokaisen pakettiin löytyisi jotakin!

Joululahja naiselle Sokos1

Ihan muina joulupukin apureina suuntasin Tampereen Sokokselle miettien, mitä läheisen lahjapakettiin voisi kääräistä tai mitä esimerkiksi omalta lahjatoivelistaltani voisi löytyä. Itse ilahdun aina pehmeistä paketeista – kotoilijana rakastan mukavia oloasuja, joten tieni vei Marks & Spencerin osastolle. Olen nimittäin itse pari joulua sitten pyytänyt poikaystävältäni lahjaksi juuri Marks & Spencerin kashmirhousut, joten nämä on hyväksi todettu. Hinta on kashmirhousuista vielä kohtuullinen, ja alaosan pariksi voi halutessaan hankkia saman merkin kashmirneuleen tai -hupparin. Housuja ja hupparia löytyy harmaan lisäksi beigenä, neuleissa sen sijaan on useampia väri- ja mallivaihtoehtoja. Jos ihana kotiasusetti kiinnostaa, niin vinkkaa Joulupukille Sokoksen Marks & Spenceristä!

Joululahja naiselle

Samalla linjalla jatketaan, eli pehmeillä paketeilla! Ainakin tämä vilukissa ilahtuisi lämpöisistä villasukista ja jos ei itseltä löydy taitoa sellaisten kutomiseen, niin onneksi villasukat voi ostaa valmiinakin. Näissä Pierre Robertin kuviollisissa tai Voguen valkoisissa villasukissa lekottelisin mielelläni mökillä takkatulen ääressä tai tepastelisin kotona viileillä lattioilla.

Joululahja naiselle Joululahja naiselle Joululahja naiselle

Suloinen pyjama on hyvä lahjaidea lähes kenelle tahansa ja rakastan itsekin yöasuja – tämä vaaleansininen pyjama on niinikään Marks & Spenceriltä. Pyjaman pariksi vielä lämpöä varpaille, näissä Shepherdin tohveleissa on suloinen karvareunus. Laadukkaat tohvelit ovat yksi parhaista saamistani joululahjoista – sain omani jo varmaan kuusi vuotta sitten, ihana kun voi sujauttaa tohvelit aamusta jalkaan sängystä noustessa. Tohvelit tosin kiinnostavat aina perheemme nelijalkaista vähän liiankin paljon, joten niiden kanssa saa olla tarkkana, ettei tossuja kähvelletä leikkeihin.

Sokos10

Pehmeiden pakettien väliin yksi kosmetiikkalahjakin, ne toimivat aina. Jos tiedät lahjansaajan suosikkibrändin esimerkiksi ihonhoidossa, on tällainen setti matkakokoisia tuotteita ihan loistava lahjaidea. Tuo Cliniquen Moisture Surge on muuten yksi suosikkikasvovoiteitani jo vuosien takaa!

Sokos4

Jos pitäisi miettiä jotain omalle toivelistalleni, niin laadukkaille neuleille on aina käyttöä. Tämä Tiger of Swedenin neule ihastutti paitsi pörröisellä materiaalillaan myös tällä suklaanruskealla värillä. Tummanruskea näytti jotenkin tosi kivalta kaikkien beigen ja harmaan sävyjen ohella!

Sokos8

Viimeisenä vielä parit asusteet, jotka ovat hyvä lahjaidea lähes kenelle tahansa. Jokainen meistä nimittäin joka tapauksessa tarvitsee lämpöisiä asusteita näissä Suomen talvioloissa, joten laadukas pipo tai huivi ilahduttaa varmasti. Asusteissa on myös se kätevä puoli, ettei koon kanssa voi mennä metsään, jos ei ole ihan varma esimerkiksi lahjansaajan vaatekoosta. Kotimaisen KN Collectionin valikoimasta löytyy ihania pipoja, kuten tämä muhkea Sansa -pipo, karamellinruskea villahuivi taas on Espritiltä.

Sokos11

Sellaisia lahjaideoita! Toivottavasti näistä löytyi jotain mieleistä joko omalle toivelistalle tai  jonkun läheisen pakettiin :) Oletteko te jo aloittaneet jouluvalmistelut, tai annatteko ylipäätään joululahjoja läheisten kesken?

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

12 thoughts on “Joululahjaideoita naiselle

 1. Ihan mahtava postaus! Auttoi mukavasti joululahjastressin keskellä. Kitos hurjan paljon <3

  1. Eikä miten ihana kuulla, kiitos Essi 💗 Ensi viikolla tulee sitten vielä inspistä miesten lahjoihin! ☺️

  1. Kiitos Sanna! 💗 Lahjanarut ovat House Doctorilta, vuoden parin takaa tosin mutta pienemmistä sisustusliikkeistä tai sisustusnettikaupoista voi varmaan löytyä myynnistä tänäkin vuonna ☺️

 2. Hiljan kyselit sun yhteistyöpostauksista ja sillon en kommentoinu mitään, mutta nyt on pakko. Tää oli jotenki niin hyvin toteutettu. Ihan sun näköinen postaus, eikä tullu sellanen mainosfiilis. Kuvissa on ihana tunnelma ja tästä sai myös ihanasti joulutunnelmaa itselle. 😍
  Kiitos myös vinkistä noiden kashmirhousujen suhteen, oon ite haaveillu vastaavista villaisista housuista kotoiluun, mutta niiden hinta usein kohoaa aika pilviin, mutta noi vois ehkä olla yks kohtuullinen vaihtoehto, tai toive joulupukille 😉

  1. Voi vitsi, kiitos hurjasti Laura! Tulipa hyvä mieli tästä 😍 Olen pidemmän aikaa toivonutkin taas Sokoksen yhteistyötä (pari kertaa aiemmin olen tehnyt Sokoksen muodin puolen kamppiksia), joten ehkä se näkyykin sitten lopputuloksessa, miten mieleinen yhteistyö tämä oli minulle.

   Ja eipä mitään, kiva jos vinkistä oli iloa! Kashmirhousujen hinta kohoaa kyllä usein juuri sinne pilviin, joten näissä hinta on vielä kohtuullinen ☺️ Eikun joulupukille toivetta eteenpäin, hehe!

 3. ihana postaus <3 Hei millaista matskua tuo yöpaita oli? Sellaista pehmoisen pehmeää puuvillaa vai enemmän sellaista "kuivaa", kovahkoa ja ohuempaa puuvillaa? Apua olen huono selittämään mutta esim H&M:n vastaavat pyjamat (joissa ns kauluspaita ja shortsit) ovat sellaista myöhemmin kuvailtua, enemmän arkipaita-materiaalia kuin pehmoista yöpaita-matskua mutta koska tuon tyylin pyjamat houkuttelevat, etsin THE pyjamaa joka olisi kauniin ohessa myös mukava :)

  1. Voi kiitos Jossu 💗 Mun mielestä matsku on ennemmin sellaista pehmeää, kuin sellainen “crispy cotton”, jos viittaat sen tyyppiseen tolla kuvailulla. En löytänyt samaa pyjamaa Marks & Spencerin sivuilta materiaalilappua vielä tarkistaakseni, mutta ainakin shortsiversio samalla kuosilla oli 55% puuvillaa ja 45% viskoosia. Käy hypistelemässä Sokoksella Marksin osastolla, josko tästä olisi THE pyjamaksi! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *