8 x meikkituote arkeen ja juhlaan sekä alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Lyko & Asennemedia

Jokin aika sitten kyselin teiltä mieluisista yhteistöistä, ja todella moni kertoi tykkäävänsä kauneusaiheisista jutuista. Mahtavaa, sillä näitä kauneusjuttuja minä myös tosi mielellään teen! Ilokseni pääsinkin jatkamaan yhteistyötä Lykon kanssa – viime kerralla vinkkasin muun muassa ihonhoitotuotteista, suosikkishampoostani sekä parista meikkituotteesta. Tällä kertaa keskitytään meikkiin ja tarkemmin sanottuna tuotteisiin, joita olen käyttänyt viime aikoina sekä arki- että iltameikin luomiseen. Luvassa muun muassa tosi hyvä kosteuttava primeri, mieletön highlighter sekä loistava silmämeikkipaletti sekä arkeen että juhlaan.

Jälleen Lykolla on myös tarjota teille alennuskoodi – koodilla “jonnalep” saatte jo valmiiksi edullisista hinnoista -20%:n alennuksen. Alennuskoodi ei koske kampanjoita tai joulukalentereita ja se on voimassa 24.11 asti (huom! päivä korjattu). Täytyy vielä omasta takaa kehua Lykon nopeaa toimitusta, olen tilannut sieltä muutaman kerran näiden yhteistöiden ulkopuolellakin ja toimitus on aina ollut super nopea! Lisäksi alekoodilla olen saanut kosmetiikkaa tosi hyvään hintaan, kun suurin osa tuotteista on jo valmiiksi edullisempia kuin muualla. Nämä näin vilpittöminä omina kehuina, kun olen Lykolta itse tilannut. Nyt kuitenkin niihin tuotesuosituksiin! :)

Lyko3 Lyko9

Yves Saint Laurent  -Top Secrets Instant Moisture Glow 40 ml & the Balm Bahama Mama Bronzer

Aloitetaan parilla pohjatuotteella. Tähän aikaan vuodesta kuiva ihoni tarvitsee kosteuttavaa pohjustajaa ja tämä YSL:n hyalyronihappoa ja sheavoita sisältävä voide on siihen juuri omiaan. Tätä voi käyttää joko sellaisenaan päivävoiteena tai primerina meikin alla, kuten itse tätä käytän. The Balmin kuuluisa Bahama Mama taas on loistava shimmeritön aurinkopuuteri, joka sopii hyvin varjostamiseen. Pigmenttiä on aika reippaasti, joten ainakin itselleni tätä riittää ihan pieni määrä korostamaan varjoja kasvoilla.

Lyko6 Lyko7

KORA Organics – Clear Quartz Luminizer

Tätä highlighteria olen itse asiassa käyttänyt jo pidempään, mutta koska KORA Organics on niinikään Lykolla edustettuna, halusin vinkata tästä samassa. Mikäli KORA ei ole teille vielä tuttu, niin kyseessä on Miranda Kerrin luonnonkosmetiikkabrändi. En ihastunut tähän highlighteriin ensi kosketukselta, sillä käytän yleensä lähinnä puuterimaisia korostustuotteita, mutta onneksi en hylännyt tätä, sillä myöhemmin meillä klikkasi ja lujaa.  Korostuksesta tulee upea! Otan voidemaista highlighteria purkista kevyesti ihan vaan sormen päällä ja taputtelen kasvojen korkeimpiin kohtiin, eli poskiluun päälle ja esimerkiksi amorinkaarelle. Pienen purkin hinta voi tuntua korkealta, mutta tämä on todella riittoisaa.

Lyko5

Lancôme – Hypnose Palette 5 Couleurs French Nude

Tätä Lancômen palettia olen käyttänyt viime aikoina sekä arki- että juhlameikkiin, sävyt ovat täydelliset molempiin! Tämä on jäänyt mieleeni joskus Lancômen brändilähettilään Hannan suosituksesta ja paletti on kyllä ihanan monikäyttöinen. Vasemman puoleista vaaleinta sävyä käytän koko luomelle (myös usein sellaisenaan jos en laita muuta luomiväriä), pehmennän sitä hieman persikkaisella sävyllä ja varjokohtiin taas laitan toisiksi tumminta ruskeaa. Juhlameikkiin sopii myös hyvin keskimmäinen kimaltava sävy tai reunimmainen tummaruskea!

Lyko4

Maybelline – Snapscara -ripsiväri & Clinique Quickliner For Eyes Really Black

Harvoin pysyn yhdessä ja samassa ripsivärissä pidempään, mutta Maybellinen Snapscara on ollut luottoripsarini jo useamman purtilon verran. Parasta tässä on se, että ripsiväri lähtee kuumalla vedellä pois ja täten se myös pitää värin ripsissä paikoillaan päivän mittaan, eikä jämähdä kulmaluulle kuten vesiliukoiset tai normaalit vedenkestävät ripsivärit. Tämä toimii muutenkin ripsilleni todella hyvin, sekä tuuheuttaa että pidentää, ja massaa on myös helppo kerrostaa tarvittaessa.

Kaipasin uutta eyelineria ja eri vaihtoehtojen vertailun jälkeen päädyin Cliniqueen. Aikaisemmin olen käyttänyt tätä Lumenen silmänrajaustussia, joka on tosi hyvä, mutta halusin testata tätä Cliniquen eyelineria pehmeämmän rajauksen saamiseksi. Esiin kieritettävällä kärjellä saa pehmeää jälkeä, jota voi halutessaan vielä häivyttää toisen pään sienellä – tämä sopii mielestäni hyvin sellaiselle, joka vierastaa tosi tarkkojen rajausten tekemistä. Teen välillä rajaukset sudilla ja mustalla luomivärillä, ja tämän jälki muistuttaa aika paljon sellaista. Ainoa miinus tässä on se, että rajaus saattaa varista hieman sitä laitettaessa (lähtee toki puuterisudilla), mutta muuten pysyvyys on hyvä. Jos kuitenkin tykkäät ennemmin tosi skarpista rajauksesta, niin sitten suosittelisin ennemmin tuota Lumenea!

Lyko8 Lyko13

Lancôme – L’Absolu Rouge 387 Crushed Rose

Ja mitä olisi huulipunafriikin kauneuspostaus ilman huulipunasuositusta! Lancômen ja YSL:n punat ovat lemppareitani, tällä kertaa valitsin Lancômen L’Absolu Rouge -punan sävyssä, joka sopii hyvin tähän vuodenaikaan käytettäväksi sekä arkena että iltameikissä. Sävy on aivan ihana ja niin on myös punan koostumus!

Lyko10

PIXI – Makeup Fixing Mist

Vielä huikea meikinkiinnityssuihke! Tähän PIXI:n Fixing Mistiin tutustuin alunperin testattuani sitä ystävältäni. PIXI:n tuotteiden tuoksu ei ole niin makuuni (tässäkin on hieman sellainen mummomainen tuoksu, haha), mutta itse tuotteista kyllä tykkään kovasti! Mihin ihastuin tässä PIXI:n suihkeessa sitä ensi kertaa kokeiltuani on se, miten suihke ikään kuin sulattaa meikkipohjan kauniisti pitäen sen samalla pidempään paikoillaan. En tykkää kovin “kuivan” lopputuloksen jättävistä meikinkiinnityssuihkeista, vaan ennemmin pohja saa hieman hehkua, joten siksi päädyin tilaamaan tämän kokeilun jälkeen itsellenikin!

Lyko12

Siinäpä niitä tuotesuosituksia, kaikki nämä ovat tosiaan tällä hetkellä käytössä niin arki- kuin iltameikissäkin! Mitä nyt puna välillä vaihtuu toiseen vastaavan sävyiseen, kun en malta pysyä vaan yhdessä, haha. Löytyikö jotain entuudestaan tuttuja tuotteita? Muistakaa tosiaan hyödyntää tuo alussa mainittu -20%:n alekoodi Lykolle, mikäli kosmetiikkavarastot vaativat täydennystä :)

Kuvat: Aino Maaranta / Editointi minä

6 thoughts on “8 x meikkituote arkeen ja juhlaan sekä alekoodi

  1. onko sun mielestäni snapscara yhtä hyvä kun sensai 38c? olen käyttänyt sensain versiota jo vuosia mutta viime aikoina koen että ripsari kuivuu todella nopeasti ja joudun ostaman uuden melko usein… todella mielelläni kokeilisin jotain uutta :)

    1. Olen kokeillut Sensaita joskus vuosia vuosia sitten, joten en ole ihan paras arvioimaan, mutta silloin se ei muistaakseni oikein tehnyt mitään ripsilleni (ollut siis tarpeeksi näyttävä), kun taas tämä tekee myös hyvää jälkeä. Ja tämä ei kyllä ainakaan kuivu nopeasti! ☺️ Kokeile ihmeessä tätä, on huomattavasti edullisempikin versio kuin tuo Sensai!

  2. Always nice to get some make-up recommendations! Where are your top and earings from?

    1. That’s great to hear, thank you Lisa! Top is from Twist & Tango (two years ago though) and earrings from Glitter :)

  3. Kiitos vinkeistä, nää sun kosmetiikkapostaukset on aina hyödyllisiä! Olen löytänyt monta hyvää tuotetta näistä ja luotan sun suosituksiin – tästä esimerkkinä, miten joskus primerini oli loppu ja etsin uutta tuotetta, kun sattumalta just olit suositellut Lumenen (silloin uutta) primeria ja luotin sun suositukseen. Ja kas, uusi lempituote löytyi! :) <3

    1. Hei ihana kuulla, kiitos paljon Kaisa 😍 Jotenkin erityisen kiva aina kuulla tollasista konkreettisista esimerkeistä, miten joku on oikeesti löytänyt jonkun luottotuotteen suosituksestani! 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *