Väriä harmaaseen päivään

Käsi ylös, kenellä muulla tuo jatkuva harmaus ja sateisuus alkaa jo pikkuhiljaa käydä mielen päälle? Ja nyt on sentään vielä lehtiä puissa, ettei ole edes se synkin aika vuodesta! Ei tosiaan olla vielä edes marraskuussa, mutta huomaan kuitenkin jo nyt vähenevän valon määrän vaikuttavan vireystilaan. Kauhulla odotan sitä, että viimeisetkin lehdet tippuvat maahan ja nuo luonnon upeat värit eivät ole enää piristämässä harmaita päiviä. Syksy on ollut taas mielettömän kaunis tänä vuonna, mutta tuntuu, että aurinkoisia päiviä on ollut kovin vähän (eikä ole sääennusteiden mukaan ihan heti näköpiirissäkään). Toisaalta, sitten kun se aurinko taas jonain päivänä paistaa, niin osaapahan ainakin arvostaa sitä sen tuomaa valoisuutta ja energiaa ihan eri tavalla!

Harmaan ja tihkusateisen päivän piristykseksi kaivoin puhelimesta nämä lenkillä räpsityt kuvat, joista ei värejä ainakaan puutu. Tarkoitukseni on ollut mennä ihan kameran kanssa joku päivä ikuistamaan tuota väriloistoa oman elämäni luontokuvaajana, mutta en ole syystä tai toisesta tätä päässyt toteuttamaan, mitä olen harmitellut. Olen kuitenkin ihastellut ruskaa joka välissä ja toitottanut joka päivä miten kaunista ulkona on, joten ainakin tuo syksyinen luonto on tallentunut mieleni sopukoihin kuvien sijaan. Näihin kuviin palatakseni, hyvä mieli tulee väkisinkin myös kun katsoo tuota nappisilmäistä karvakaveria syystakissaan. Just nyt piristää lisäksi se, että tänään olen vihdoin jo tolpillani ja flunssa alkaa hellittää! Ehkä se aurinkokin sieltä taas joku päivä pilkistelee.

Mitä teidän syksyyn kuuluu?

Syksy3 SYksy1 SYksy2

2 thoughts on “Väriä harmaaseen päivään

  1. Ihana Telma <3 Ja tyylikäs puku neidillä ;) Mun syksyyn kuuluu oikein hyvää, mulla ei valon määrän vähentyminen oo oikein koskaan vaikuttanut vireystilaan. Ja rakastan pimeneviä iltoja, tosin siinä vaiheessa olen jo eri mieltä kun pimeä tulee iltapäivällä :D Mun sisäinen jouluhullu alkaa myös jo pikkuhiljaa nostelemaan päätään, marraskuussa saan virallisesti alkaa fiilistelemään tulevaa joulua kun ekat pikkujoulutkin on kuun alussa :) Tsemppiä sulle syksyyn, toivotaan paljon aurinkoisia päiviä :)

    1. Hän on kyllä emäntäänsä tyylikäämpi lenkillä, haha 🙈 Hei ihana, yritän ottaa mallia susta! Jotenkin vaan tuo sää ja pimeys tuntuu mulla heti, vaikka ei haluaisi sellaisten asioiden antaa vaikuttavan. Pitäisi ehkä oikeasti ostaa se kirkasvalolamppu, mitä olen joka syksy ajatellut 🤔 Ja todellakin mäkin aloitan joulun fiilistelyn heti marraskuussa ja se kyllä tuo iloa muuten tylsään kuukauteen, ei siis enää kauaa! 😍

      Ihanaa alkavaa viikonloppua, Mimmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *