Tämän viikon ohjelmaa

En ole pitkään aikaan tehnyt postausta viikon suunnitelmista, nämä ovat olleet aikaisemmin aina tosi tykättyjä. Minusta on aina myös kiva lukea näitä muiden blogeista ja päästä kurkistamaan toisten arkeen, vaikkei viikolla mitään sen erikoisempaa tapahtumaa olisikaan. Eiköhän laiteta siis tämän viikon ohjelma kehiin!

Kahvi1

Tiistai

Nyt aamulla olen hoitanut kotona sähköposteja ja tarjouksia, kunnes parin tunnin päästä treffataan Marin kanssa ja pidetään kuvausiltapäivä. Kuvataan molemmille kamppiskuvat ja muuta tarvittavaa, hitsi kun ulkona näyttää vaan niin harmaalta alunperin luvatun auringonpaisteen sijaan, mutta ei voi mitään. Toivottavasti saadaan kuitenkin kuvat purkkiin harmaudesta huolimatta! Illalla tehdään poikaystävän kanssa jotain juhlistaaksemme hieman etukäteen huomisia synttäreitä – mietitään vielä, mennäänkö jonnekin ulos rennosti syömään vai haetaanko noutosushit ja katsotaan kotona leffaa.

Keskiviikko

It’s my birthday, yay! Juuri eilen kyllä totesin, että jotenkin ei yhtään tunnu siltä, että täyttäisin vuosia. Kaiken lisäksi olen jostain syystä jo kuukausia mieltänyt itseni 27-vuotiaaksi, joten synttärithän on tässä enää pelkkä muodollisuus, hahah. Synttäripäivä menee ihan vaan töiden parissa, en ole sopinut ainakaan vielä mitään tälle päivälle. Illalla viedään Telma hoitoon yöksi poikaystävän vanhemmille ja lähdetään ajamaan Helsinkiin molempien töiden perässä.

Torstai

Torstaina ajattelin käydä aamusta keskustassa hoitamassa työjuttuja ja muita juoksevia asioita Helsingissä ollessani. Lisäksi lupasin auttaa siskoani yhden kukka-aiheisen lehtijutun kanssa, joten menen hänen luokse kuvaamaan sitä. Illalla käyn moikkaamassa toista siskoani ja tämän lapsia, toinen heistä oli jo pari viikkoa sitten toivonut että Jonna-täti voisi tulla kylään, ihana!

Kahvi2

Perjantai

Perjantai on jännä ja tosi kiva päivä, sillä mennään taas kaasojen ja isosiskoni kanssa sovittamaan hääpukuja! Tällä kertaa suuntana Lahti ja kaksi hääpukuliikettä, joista olen kuullut paljon kehuja. Toivon niin kovasti, että nyt tärppäisi ja oikealta tuntuva hääpuku löytyisi! Illalla menen kaveriporukan kanssa syömään synttäreiden kunniaksi – paikaksi valikoitui meidän kaikkien lemppari Hill’s, jonka dumplingeja olen himoinnut taas pitkään.

Lauantai & sunnuntai

Lauantaina lähden työmatkalle Lappiin! Tämä varmistui vasta pari viikkoa sitten, mutta miten sattuikin, kun olen viime kuukausina haikaillut pääseväni Lappiin. Viime vuonna olin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Lapissa syksyllä ja sen jälkeen kaipuu takaisin on ollut kova. Odotan tätä jo suurella innolla! Onkohan Rovaniemellä vielä yhtään lunta?

Ihanaa viikkoa teille kaikille!

8 thoughts on “Tämän viikon ohjelmaa

 1. Hei! Kiitos kivasta blogista. Haluaisin kysyä mistä toi kuvissa näkyvä tarjoilukärry on ostettu?

  1. Hei Meikku! Kaunis kiitos itsellesi kun seuraat :) Tarjoilukärry on Ellokselta, löytyy yhä myynnistä ainakin kun viimeksi sieltä tsekkasin!

 2. Vielä ei ole Rovaniemellä yhtään lunta, mutta ehkä pian saadaan kauniit valkoiset maisemat 😊 Tervetuloa tänne!

  1. Hei hauskaa, että löytyy rovaniemeläisiä lukijoita 😍 Oli lunta tai ei, niin ihana tulla sinne joka tapauksessa!

   Kivaa päivää, Saara!

  1. Kiitos kaunis Ida! Telma on kyllä niin hassu, näitäkin kuvia otettaessa hän vaan tupsahti tuohon ja poseerasi 😂

   Aurinkoa päivään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *